Sådan holder Impatiens Alive indendørs gennem vinteren

November 13

Sådan holder Impatiens Alive indendørs gennem vinteren

Blomsterhaver, voksende senge og gryder generelt kræver fuld solskin, med masser af lys til at tilskynde lyse og kontinuerlig blomstrer. Men planter som impatiens kræver mildere betingelser, med delvis eller filtreret lys og cool, fugtig jord for væksten. Disse er stadig enårige, selv, og ikke på den første efterår frost. Flytte impatiens til gryder og derefter inde til at holde dem sikkert og varm igennem vinteren.

Instruktioner

•Flyt impatiens i efteråret, to til tre uger før den første frost. Som enårige, impatiens visne og dø, når temperaturer nå 50 grader Fahrenheit. Hvis din impatiens vokse i haven, forberede overgangen 3 - 5 gallon krukker med drænhuller.

•Fyld gryder tre fjerdedele fyldt med en blanding af quick-afløb pottemuld og organisk kompost. Denne blanding nærer impatiens hele vinteren og bevarer fugt mellem vandingerne.

•Dig impatiens op og løfte dem fra jorden med root bolde intakt. Genplante dem i Potter på den samme dybde, de var i haven. Giv hver plante 3 til 4 inches af plads.

•Sæt Potter i en beskyttet indendørs placering med delvis eller indirekte naturlige eller kunstige lys. Impatiens har brug for de samme lysforhold indendørs som udendørs. Holde impatiens på 60 at 70 F at holde dem i live, men ikke sætte dem i nærheden af ildsteder eller varmeapparater. Varm luft tørrer planter og dræber dem.

•Kapacitet impatiens med 2 inches af vand hver uge for at holde dem vokser. Flyt planterne tilbage udendørs, når frosten elevatorer i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com