De bedste tekstur til at dække Drywall mangler

November 14

Føjer tekstur til en mur er en rimeligt billig måde at tilføje visuelle interesse for en plads, men også tjener til at skjule pletter i væg overflade. Der er flere muligheder, når det kommer til at vælge en tekstur, nogle vil have en tungere udseende end andre. Mest texturering procedurer er nemt nok for novice gør-det-selv at anvende, og når du er færdig vil skabe en poleret look til pladsen, mens der dækker mindre overflade defekter.

Udjævning af overfladen

At skabe en glat overflade før du installerer en ny tekstur er ikke et krav, men har flere fordele. Chief blandt disse fordele er at den glatte overflade giver mulighed for mere ensartet anvendelse af tekstureringsproces og en bedre æstetisk look, når projektet er afsluttet. Gulvafslibning væggen kræver anvendelse af et lag af fælles sammensatte med en murske. Dette er også metoden til at dække eksisterende tekstur for at erstatte det med noget nyt. Hvis der dækker en eksisterende struktur, er et lag af fælles sammensatte tyk nok til at dække tekstur nødvendig.

Appelsinskal texturering

Skabe en appelsinskal udseende er en forholdsvis simpel proces og vil støtte i at skjule problemområder på en væg. Forud for begyndelsen vægge, praksis på en skrot af Gipsvægge til at perfektionere teknikken og opnå det ønskede udseende. Anvende tekstur kræver brug af en hopper pistol, en kombination pistol-lignende dyse og udløser, der er knyttet til en tragt og komprimeret luft kilde. -Strukturering materialet vil ideelt set have en tynd konsistens til at undgå blokeringer i pistolen. Materialet anvendes med en bred, fejende bevægelse og udløse trykket og hastigheden vil justere mængden af tekstur og det endelige udseende.

Vælte tekstur

Banke ned tekstur ligner stuk når gøres ordentligt. Det er en glimrende mulighed for at dække dings og buler i væggen. Anvende en banke ned tekstur kræver brug af en udvandet fælles sammensatte og en maling sprøjte eller rulle. Som denne vandig blanding tørrer, det drypper, disse drypper er derefter slået ned. Bruge en spartel til dette skridt, og hvis væggen er ufuldkommen områder, start øverst og flytte fra side til side.

Gips tekstur

Gips tekstur, udført af lagdeling fælles sammensatte, er en kraftig tekstur velegnet til toscansk stil hjem. At skabe en gips udseende er en smule mere tidskrævende end andre teksturer, men er betydeligt mindre arbejde og færre penge end traditionel gips. Det er også mindre tilbøjelige til at lide revner og flisning. Dækker skader med en glat pels boligejere udkig efter noget lidt mere lav-vedligeholdelse, og derefter anvende en gips maling teknik. Denne proces kræver to eller tre lag af maling og en sponging teknik.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com