Sådan testes for hårdheden af vandet

November 14

Den mest almindelige vand problem er hårdhed, som er forårsaget af calcium. Ingen naturlig vandforsyning er gratis af hårdhed. Hårdhed måles i korn pr. gallon, dele pr. million eller milligram pr. liter. Hvis du tester swimming pool vand, vil de fleste swimmingpool butikker test din vand gratis hvis du bringer i en prøve. Dog kan du teste dit vand til hårdhed på dit hjem eller i din pool ved hjælp af en vand hårdhed testkit.

Instruktioner

Sådan testes for vandets hårdhed

•Purchase en vand hårdhed testkit på din lokale hardware eller swimmingpool butik. Inde er to hætteglas fyldt med væske, et mærket GH (for generel hårdhed) og de andre KH (karbonat hårdhed). Der vil også være to tomme rør inden for sættet.

•For at teste dit hjem vand, udfylde det tomme rør med vand fra hanen. Fyld den kun til linjen "test". Sætte to til tre dråber af GH flydende i vandet. Tillad dråber til at bosætte sig og se resultaterne. Reagensglas er designet til at vise dig hvis GH niveau i dit vand er for højt eller lavt.

•Tag de andre tomme rør og fylde den med vand fra hanen. Gentag trin to ved hjælp af KH-væske. Kontrollere resultaterne for at afgøre, om KH er for højt eller lavt.

•Når du har konstateret eller ej dit vand er svært, kan du bestemme, hvilke skridt at tage, hvis nødvendigt, såsom at købe en vand skyllemiddel for at fjerne hårdhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com