Hvordan man behandler en Amaryllis pære

November 15

Amaryllis, også kendt som Ridderstjerner, er en pære plante, der producerer elegante blomster, som er meget populær som feriegaver. Amaryllis er en indfødt af Andesbjergene i Sydamerika, så det kan kun plantes udendørs i de varmeste regioner amerikanske Amaryllis kommer i mange smukke nuancer af rød, pink, laks, orange, og hvid og endda flerfarvede sorter. Det er en meget nem plante til at vokse, og med en lille indsats, kan du få anlægget til at blomstre igen et par måneder efter dens oprindelige blomstrer.

Instruktioner

•De amaryllis sælges pre potteplanter, så får dit anlæg til at blomstre ved vanding med stuetemperatur vand, og sørg for at holde vandet ud for næsen af pæren. Holde jorden moderat fugtig, men ikke kingsize. En stor pære vil sende to eller flere sunde stilke til blomster.

•Hold amaryllis plante i et solrigt område ved en temperatur mellem 70-75 grader Fahrenheit. Når anlægget begynder at vokse, gøde med enten en vandopløselig gødning hver par uger, eller en langsom frigivelse gødning hver par måneder.

•Når den plante blomstrer holde det ude af direkte sollys og flytte til en lidt køligere område for at bevare blomsterne. Blomsterne er tung, så du kan være nødvendigt at sætte dem op med bambus stakes og rafia bånd. Beskyt planten fra kladder, der vil skade blomsterne.

•Efter blomsten svinder, afbrød på toppen af stokken. Når stilken begynder at synke, skåret lige over pære næse. Fortsat vand og befrugte som sædvanlig indtil bladene bliver gule. Derefter skæres blade tilbage til 2 inches fra pære og fjerne planten fra sin gryde. Opbevares på et køligt, mørkt område, omkring 40-50 grader Fahrenheit, for 6 til 8 uger. Må ikke opbevares i køleskab hvor æbler er holdt, da dette vil sterilisere pærer.

•For at plante udendørs, Sørg for faren for frost er gået. Plant i solrige område, at holde jorden fugtig, men ikke for vådt. Tillad blade til fuldt udvikle sig og vokse. Bringe indendørs i efteråret før den første frost. Sted i solrige område eller under plante lys. Lad ikke jord tørre ud. Store pærer kan producere lille baby pærer, som kan være potteplanter til at vokse til blomstring størrelse i et par sæsoner.

•Tryk igen blomstrer planten, re pot efter den hvilende periode, og hold jorden fugtig. Sat i et varmt, solrigt sted. Ikke kingsize. Anlægget vil blomstre 8 uger efter ompotning, så du måtte ønske at tid nøje at producere vinter ferie blomstrer.

Tips & advarsler

  • Ikke kingsize amaryllis løg. Pærer har brug for 6-8 uger af kølig, mørk vækstdvale. Tillad blade til at vokse efter blomster er visnet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com