Hvad størrelse brandslukker har du brug for et hjem inspektion?

May 12

Ildslukkere er et must for mere end blot virksomheder. Brande kan ske hvor som helst, og et hjem skal betragtes som op til kode i de fleste byer, skal det indeholde mindst én ildslukker. Størrelsen og typen af brandslukker for et hjem er lige så vigtig som at have en på alle. Mange byer har indsendt deres brandslukker retningslinjer online for nem og hurtig gennemgang.

Størrelser

Størrelsen af en brandslukker er anført direkte på ildslukker og oplysninger om mængden af kvadratiske optagelser, som en bestemt ildslukker kan håndtere. De to mest almindelige størrelser af ildslukkere fundet i butikkerne er størrelse 5 og 10 ildslukkere. En størrelse 5 ildslukker kan håndtere 12,5 kvadratfod af brand. En størrelse 10 ildslukker kan håndtere 25 kvadratfod af brand.

Typer

En anden faktor til at overveje når du køber en brandslukker er brev rating på listen "størrelse". De tre typer af brandslukkere til brug i hjemmet er A, B og C. En A ildslukker er beregnet til træ, papir og stof brande. B ildslukker er for fedt og olie-baserede brande. C ildslukker er til elektriske brande. Mange forhandlere vil også bære en ildslukker, der er en ABC-model med alle tre kemiske komponenter.

Statslige retningslinjer

Nogle stater som Californien, angive den nøjagtige størrelse og antallet af ildslukkere i deres bygningsreglementer. Som hovedregel bør du have en ildslukker i alle rum, der udgør en brand trussel, der normalt omfatter området køkken, garage og arbejde. De fleste koder angiver også, at du bør have en brand alarm installeret i hvert rum i et hjem.

Måle størrelsen

Måle det rum, du køber brandslukker til og bestemme dens nøjagtige anvendelsesformål i rum. Tænk på de forskellige aktiviteter, der finder sted i rum. For eksempel, hvis du svejse i dit værksted, ønsker du en større ildslukker ved brande. Ildslukkere vare lang tid, men du skal teste dem hvert femte år. En større en er lidt dyrere, men det kan redde dit hus en dag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com