Hvordan til at identificere hvidtjørn

November 15

Når du ønsker et blomstrende træ som en del af dit landskab i stedet for en blomstrende crabapple træ, overveje Crataegus spp. "Hawthorn." Også kendt som "torn æbler," The hawthorns findes som en del af Rosenfamilien, modtagelige for nogle af de samme skadedyr og sygdomme roser har, herunder bladlus, mider og bladpletter. Tjørn kan være vanskeligt at identificere, eftersom dette lille træ bastarder mellem arter, med over 30 tjørn arter i de amerikanske tjørn træer har lignende identificerende egenskaber, som du kan kigge efter, når du vil dyrke dem eller tørre blomster, blade og bær til at gøre en helbredende te.

Instruktioner

•Smell den lille røde, Rosa eller hvide klynger af blomster, der normalt blomstrer i maj måned med en særskilt, skarpe lugt af rådnende kød. Denne lugt tiltrækker insekter til bestøvning.

•Look for små, shrublike træer med skæve, zigzag kufferter forsynet med skarpe, lange, tynde torne. Du vil ikke se torne på knopper eller blade på torne, gør tjørn forskellige fra buske som paradisæbler. Bark farve kan være rød-brun eller grå, med en glat eller skællende tekstur. Tjørn buske kan vokse fra 15 fod til 30 fod i højden.

•Undersøg frugten af tjørn, der ligner en lille, rød, sort eller gul-orange æble. Bemærk Hvis frugten forbliver på denne busk hele vinteren. Skar, tjørn bær, også kaldet "haws," for at finde to til fem frø, der ligner små nødder.

•Observe hawthorn blade, som ser skinnende og vises i et omfattende udvalg af former og størrelser. For eksempel, blade Crataegus viridis "Grøn Hawthorn" har ovale med spidse tips, mens andre buske har tre-fligede blade. De læderagtige blade af grønne hvidtjørn har små tænder på kanterne.

•Notice område omkringliggende vilde tjørn, som vil være i solrige, skovklædt steder eller på bjergskråninger. Tjørn også finde græsgange og flodbredder. Tjørn vokser i en bred vifte af jordtyper.

Tips & advarsler

  • Plante ikke tjørn i områder, hvor børn kan komme til skade fra tornene. Vokse thornless tjørn sorter såsom Crataegus crusgalli "Inermis" som et alternativ, hvis du har små børn.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com