Hvordan at fratage Finish og Refinish hårdttræ gulv

November 16

Hvordan at fratage Finish og Refinish hårdttræ gulv

Finish på trægulv består af pletten, som gennemsyrer træ og en glans beskyttende overflade, der sidder på toppen af det. For at fuldt refinish gulvet, du har brug at slibe det til prime det til farvning. En lejet drum sander er lavet til at tage de øverste lag af finish og træ. Ved vil, det er en støvet, rodet job, og det vil gøre rummet ud af Kommissionen for en uge. Resultatet, men er det værd.

Instruktioner

•Læg lejet drum sander med en heavy-slid slibning bælte. Stå sander langs kanten af rummet. Tænde den, og straks begynde at køre det frem og tilbage over gulvet på en diagonal retning af gulv planker, retning så det kværner ned kanter af bestyrelser, som det tager off finish. Sand hele gulvet, at tage ud de fleste af finish.

•Vacuum støv. Re sand på gulvet med en medium-slid bælte, kører maskinen i den andre diagonal retning som før. Det bør tage sidst finish, forlader nøgne træ.

•Vacuum. Gentag den slibning proces med lys-slid bælte, udjævne overfladen. Kør sander med retning af gulvbrædderne for den endelige slibning. Støvsug gulvet godt.

•Anvend en efterbehandling børste for at anvende træ pletten på gulvbrædderne. Start på den længst punkt fra rummets indgang, og pensel det på stærkt nok til pool på træ. Arbejde i sektioner af nogle få firkant feet, at lade pletten sidder på overfladen af hver sektion for omkring et minut, så tørre op af væsken på overfladen med klude, indlevering bare trængte pletten. Pletten hele gulvet, opbakning din vej ud af lokalet.

• Lad pletten sat for en hel dag. Anvende det første lag af polyuretan fra det samme startpunkt fra indgangen. Børste polyurethan på i en flad, tynd pels, langsomt og omhyggeligt. Gøre hele gulvet. Lad det sæt natten over.

•Brug fint sandpapir til forsigtigt buff tørrede polyurethan, lige nok til at sløve glansen. Tørre op støv med klude. Børste på en anden frakke af polyurethan, så en tredje, lade det tørre og polering det mellem frakker. Lad tredje pelsen angivet for 24 til 48 timer før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Bære en partikel maske og briller, når slibning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com