Hvor længe indtil spirende roser Bloom?

November 16

Hvor længe indtil spirende roser Bloom?

Roser har længe været en af verdens mest elskede blomster. De er populære blomster til køber i buketter eller vokser i din egen blomsterhave. Når knopper udvikle sig på en rosenbusk, vil det ikke vare længe, indtil disse knopper igen i smuk, duftende blomster. Dette kan variere lidt afhængigt af sorten af rose, men knopperne er generelt et tegn, der blomstrer vises inden for få dage.

Hybrid te roser

Når hybrid te roser har udviklet knopper, vil blomsten blomstre kort efter. Under passende betingelser med tilstrækkelig sollys og dræning, vil blomstrer udvikle inden for blot et par dage efter knopper bliver synlige. Disse roser blomstrer normalt hele sæsonen lang, indtil klimaet bliver koldere. Det er bedst at trimme tilbage hybrid te roser i efteråret til at tillade nye stængler at udvikle det følgende forår.

Busk roser

Busk roser blomstrer også inden for et par dage efter formen knopper. Denne type af rose blomstrer som regel kun én gang hver sæson. Busk kan dækkes i blomstrer, der er helt duftende. Disse roser er af lavere kvalitet end buskroser, men kan være perfekt til at bruge som en hæk.

Klatreroser

Klatreroser blomstre et par dage efter spirende og fungerer godt på espalier eller vægge. Ordentlig pleje for en klatring rose omfatter beskæring efter blomstrer er døde. De kræver lidt vedligeholdelse, og de vil fortsætte med blomstrer i flere år. Klatreroser kan være uddannet til at vokse opad og over på arches såvel.

Gammeldags vilde roser

Gammeldags vildroser blomstrer hurtigt efter spirende. Denne række kan være mere hårdføre end nogen anden form for rose. Det har en tendens til spredning og stigning i størrelse hvert år. Vilde roser vokser langs vejsider, på bjergene eller i åbne marker. Disse roser kræver lidt pleje og synes at vokse med succes egen hånd uden hjælp fra mennesker.

Miniature roser

Miniature roser kan blomst hurtigere efter spirende end andre rose sorter. De kan vokse fra 12 til 18 inches i højden. Nogle miniaturer kan kun vokse og blive 6 inches høj. Blomstrer er små endnu prangende, hvilket gør disse planter ideel til indendørs dyrkning. De lille blomstrer i miniature roser kan være i en række forskellige farver, der er solid eller bi-farvet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com