Tips om plantning Gerbera margueritter i Container haver

November 17

Tips om plantning Gerbera margueritter i Container haver

Gerbera Tusindfryd gå ved mange navne, herunder gerber daisies, Transvaal tusindfryd, afrikanske tusindfryd og Barberton Tusindfryd. Men uanset hvad de kaldes, de er utroligt populære i amerikanske haver. Med deres store og prangende blomstrer i hvide, orange, gul, rød eller pink trives gerbera Tusindfryd i fuld sol, vokser op til 18 inches høj.

At vælge Gerbera Tusindfryd

Vælg gerbera planter med farvestrålende blomster og en undersøgelse stilk. Ser for planter med knopper, der endnu ikke har åbnet og undgå alle planter, der har lyse blade, grånende blade, eller udviser tegn på skadedyr skader.

At vælge en beholder

Gerbera Tusindfryd værdsætter en pot, du måske tror, er lidt for lille. De kan lide deres rødder bundet og ikke i stand til at sprede.

Pottemuld

Vælg en god kvalitet pottemuld. Forsigtigt slå gerbera hovedet i sin nuværende pot. Hvis anlægget ikke let slipper fra dets beholder, bør en blide tryk eller to gøre det gratis. Med hænderne, lidt løsne jorden omkring planten, være omhyggelig med ikke at forstyrre Tusindfryd rod ordning for meget.

Fyld den nye pulje med nogle pottemuld, tilføje gerbera og udfylde med flere pottemuld. For at undgå rådne, skal kronen af anlægget være over jorden.

Vand den nyligt potteplante, og giver mulighed for at sidde i et skyggefuldt område for et par dage, så langsomt vænne gerbera til fuld sol igen.

Pleje af potteplanter Gerberas

Gerberas er plantet i jorden skal altid være fugtig, men aldrig våd. Hvis vandet ikke er dræne godt, repot med bedre jord eller en bedre dræning puljen.

Om sommeren, når planten blomstrer, befrugte hver to uger med en svag flydende gødning. Deadheading (klemme off brugt blomstrer) vil fremme en længere blomstrende sæson. At fjerne gamle blade hurtigt hjælper med at forhindre, at svampen vokser på anlægget.

Bringe Gerbera Tusindfryd indendørs, når vejret begynder at køle i efteråret, og de vil leve i flere år, endnu blomstrer om vinteren. Indendørs, vil de stadig kræve en solrig plet og fugtig jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com