Hvordan man gør en ordentlig forårsrengøring tjekliste til indersiden af dit hus

November 17

En gang om året er det godt at starte på en frisk med huset både inde og ude efter at have tilbragt de sidste mange måneder stukket ind for vinteren. Oprettelse og arbejder off en foråret rengøring tjekliste kan hjælpe dig med at sørge for du dække alle de områder, du skal da solen endelig kommer ud og lad os du nyde verden udenfor igen.

Instruktioner

•Jævn selvom du har brugt vinteren inde, foråret rengøring starter her. Du skal lukke sig op vinduer og arbejde støv ud af huset. Start i køkkenet med en væg moppe og en duster og arbejde hver hylde, counter plads, en rude og hjørne kan du finde. Flytte værelse til og få støvet ud af huset og lade den friske luft kommer.

•Et ting du vil bruge nu at du ikke måske har brugt det et stykke tid er dit loft fans. Sørg for at rense ud din loft fans som trin to, hvis din forårsrengøring checkliste for at være sikker når de slår, støv er ikke spredt overalt i dit hjem.

•Du vil finde dig selv søger uden for din windows mere nu, det er forår, og du vil finde dine blinds og gardinerne trukket tilbage på en normal basis. Sørg for at gå til værelse og rense dit windows og vindueskarme som en del af din forårsrengøring tjekliste. Om vinteren kan disse gå glemt, da de er ude af syne, men ikke i sommeren.

•Den næste del af din forårsrengøring checkliste er at ændre omkring din vintertøj til din sommertøj. Brug en beholder og tage ud af dit skab og skuffer alt dit vinter tøj, du ikke vil bære i sommeren og lægge dem væk i et skab eller dit loft. Bytte dem ud med din shorts og t-shirts til de varme dage forude.

•Med temperaturerne svinger tilbage til varm vil du ønsker at tjekke din vandvarmer og tænde din aircondition. Det betyder skiftende filtre og har en årlig vedligeholdelseskontrol udført på det at være sikker på det er i god stand.

•De sidste ting på listen er at forsøge at slippe af med rod overalt muligt. Det betyder, at bringe huset planter udenfor, hvis du kan, smide alle kasser gemt op, rydde op i skabene elementer gemt væk i løbet af vinteren, men ikke nødvendigt længere. Mindre er bedst, når det kommer til at holde dit hus ren til sommer.

Tips & advarsler

  • At få indersiden af dit hus klar til foråret er en masse arbejde, som du har måneder af vinteren opbygge til at kæmpe off. Forberede en god forårsrengøring checkliste for at hjælpe dig med at huske hvad man skal dække at sikre når sommeren kommer dit hus er ren og klar til at tilbringe dagen udenfor i solen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com