Hvorfor er blomsterplanter vigtigt?

September 27

Hvorfor er blomsterplanter vigtigt?

Blomster sørge for mad og fiber for mennesker. De også duft i luften og tilføje farve til landskaber. De giver modeller for kunst og hjem for andre arter. Blomster inspirerer digtere og er de romantiske symboler for kærlighed. Blomster danser i vinden og afspejles i ballet. Blomster meddele ændringer i sæsoner og opløfte vores spiritus

Mad

Blomsterne producere fødevarer for insekter, krybdyr og pattedyr, herunder mennesker. Blomsterne producere nektar for bier og bierne bestøver de planter, der producerer frugt som æbler og grøntsager som bønner. Blomster mulighed også indirekte for produktion af honning gennem den uophørlige arbejde for bier. Sammen med andre dyr spiser mennesker de frø, der blomstrende planter gør. Hele blomsten af Daglilje og Stedmoderblomst kan spises. Blomster af græsplanter såsom ris og hvede producerer frø, som til gengæld giver de grundlæggende fødevarebehov for menneskeheden. Ifølge en EU Cordis News er rapport blomster afgørende for fodring en verden hvis mad kilder er allerede anstrengt.

Fiber

Blomstrende planter producerer frø strukturer dele er omdannet til fibre til tøj. Fiber i bomuld blomster frø hoveder er fræset for at producere klud. Seedpods af milkweeds har en silkeblød fiber indeni, der blev indsamlet under anden verdenskrig at gøre faldskærme. Fiber fra tropiske kapok træ blomst pod er et andet eksempel på en blomst, der anvendes i tekstil.

Skønhed

Blomster give duft efterlignede i parfume, og er eftertragtede at gøre Naturlægemidler olier og sæber. Oleander og magnolia, wisteria og lilla lokke besøgende til at finde den duftende kilde og til at blive hængende i haven. Farver og figurer af blomster inspirere alt fra haute couture til meget navne tildeles farver som rose og lavendel.

Morgendagens blomster

Blomsterne er de reproduktive organer af planter. Gennem denne mekanisme, kan en ny generation af blomsterplanter tilpasse sig ændringer i miljøet. Nogle planter har mandlige og kvindelige blomster som visse arter af hollies. Ud over at give den næste generation af planter, giver blomster et hjem for insekter, som igen er en kilde til mad til små dyr og fugle i sangen. I denne forstand giver blomster et levested for biologisk mangfoldighed


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com