Kan bambus planter overleve i det vestlige Washington?

November 17

Kan bambus planter overleve i det vestlige Washington?

De fleste af vestlige Washington state ligger i USDA hårdførhed zone 8, hvilket gør det en fremragende beliggenhed for voksende tempereret bambus arter. Dette område er vådt klima og cool, men ikke koldt, vintre, der favoriserer bambus. At vælge den rigtige type af bambus kan hjælpe dig med held tilføje det til din have.

Temperatur

Vælg tempereret bambus typer for vestlige Washington. Disse bambus arter er i stand til at håndtere koldere vintre--nogle så lavt som -10 til -25 Fahrenheit. Mest tempererede arter der "kører" bambus typer, der vokser lav til jorden, selvom sammenklumpning Himalaya panda bambus kan håndtere ekstrem kulde.

Formering

Bambus er nemt overføres fra jordstængler, tuberlike strukturer i rødderne. Kører bambus producerer disse rodnoder og stængelled, mens klump bambus producerer dem i bunden af anlægget. Plante et rhizom i ny jord og vand godt til at producere en anden bambus plante.

Overvejelser

Vestlige Washington forhold er så gunstige for bambus, kan det blive invasive. Overveje plantning switch sukkerrør eller gigantiske bambus--to indfødte amerikanske arter-- eller placere et rhizom barriere omkring importerede bambus til at holde det fra at sprede.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com