Pasning af Hibiscus

November 18

Vejr

Hvis temperaturen i din region normalt falder under 30 grader, vokse din hibiscus i beholdere i stedet for jorden, således at du kan flytte dem. Bringe hibiscus planter indendørs om vinteren, eller når frosten er forudsagt. Hibiscus plantet i jorden i varmere klimaer kan beskyttes mod kolde snaps af tunge bioklip og indpakning med tæpper eller pap til isolering.

Jord

Plante hibiscus i løs, luftig jord med god dræning i et område, der giver delvis skygge. Hibiscus er tilbøjelige til at root rot så vand ofte men let. Jord bør holdes fugtigt at røre men ikke lov til at forblive mudret. Hvis du bruger containere, skal de sørge for god mellemstore, ublokerede drænhuller.

Bioklip

Jorddækning er til gavn for hibiscus fordi det holder den fugtig jord og din luge til et minimum. Holde barkflis omkring 2 inches fra stammen af planten. Hvis din plante overvintre udendørs, anvende et tykt lag af hø i det sene efterår at beskytte rødderne mod kulden.

Gødskning

Befrugte hibiscus planter regelmæssigt, men let, med en afbalanceret produkt som 14-14-14. Konstant fodring vil hjælpe med at holde planten blomstrer. Vandopløselig gødning er bedst og kan bruges hver uge eller gødning kan bearbejdes i jorden hver tredje uge. Hvis bladene begynder at gul, tilføje kvælstof.

Beskæring

Beskære hibiscus i det sene forår, sommer eller tidlige efterår, når vejret er stadig varmt. Ikke beskære når koldt vejr forventes som ny vækst ikke kan tåle kulde. Beskæring hjælper med at fremme nye blomstrer og holder planterne fuld og busket. Knivspids off tips af planter til at fremme ny vækst nede stilken. Trim off falmede blomster at holde planterne sund og fremme ny vækst.

Skadedyrsbekæmpelse

At holde planterne godt befrugtet og vandes vil hjælpe med at holde hibiscus stærke og sunde således at de er modstandsdygtige over for minimal skade fra insekter. Inspicere planter regelmæssigt, især på undersiden af bladene. Bladlus, spider mider og mealy fejl er almindelige skadedyr hibiscus, og deres tilstedeværelse resultater i gule blade og bud drop. Hvis skadedyr er indlysende, slange blade, særligt undersider, med en stærk blast vand mindst en gang om ugen for at holde skadedyr til et minimum. Hvis skadedyr fortsætter, spray planter grundigt med en insekticid sæbe. Flere programmer kan være nødvendigt at fjerne en infestation.

Omplantning

Re pot sund hibiscus planter i februar eller marts, hvis rødder er ved at blive overfyldt i beholderen. Løsne rødderne forsigtigt og fjerne rodklumpen. Kontrollere rødder for en sund tan eller hvid farve, og beskære væk mørke brune eller bløde rødder inden omplantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com