Kan jeg spise rå solsikkefrø, der ikke har vaeret koelet?

November 18

Kan jeg spise rå solsikkefrø, der ikke har vaeret koelet?

Solsikkefrø, som mange frø og nødder, kan spises rå og behøver ikke at være nedkølet. Køle dem vil forlænge deres holdbarhed, men gør så er ikke afgørende. Mens mange mennesker knæk åbne deres solsikkefrø skaller, Fjern frø og toast dem, det er helt sundt at spise frøene untoasted.

Køleanlæg

Rå solsikkeolie frø sælges uden nedkoeling, og skal ikke opbevares i køleskab, selv efter at deres pakke er åbnet. Ligesom alle frø og nødder, men har de en holdbarhed. Emballerede solsikkefrø har en "bedst før" dato, men holdbarheden af frø varierer alt efter varme og fugtighed i dit hus. Over tid, kan olier i frø dreje harsk, give dem en forkælet smag. Frø, der holdes i deres skaller skal vare længere end frø, der er shell-mindre. Når du smage en solsikkefrø, der smager forkælet, spytte det ud og kassere hele pakken. Harsk olie, opstår, når olie blander sig med luften og oxiderer, kan føre til et væld af problemer, herunder irritation af mave og galdeblære og lever problemer. Køling, selvfølgelig, vil holde de solsikkefrø friskere for længere, så er der ingen problemer med at holde dine frø i køleskabet.

Ernæring

På grund af deres protein, B-vitaminer og essentielle fedtsyrer (sunde fedt) er solsikkefrø en sund snack. En 36-gram servering af solsikkefrø udbytter 8 gram protein og ca 200 kalorier. De er også høj i fiber, sunde mineraler såsom magnesium, og frøene arbejde for at sænke kroppens kolesterolniveauer.

Spise dem rå

Rå solsikkefrø er sundt at spise, og kan nydes i en række forskellige måder. Rå solsikkeolie frø er ofte sælges i poser og kan findes på købmandsforretninger og nærbutikker. Fælles varianter omfatter "Erfarne", "Pizza", "Grill" og "Spicy." For at spise disse frø, du skal slå shell open. Unflavored, rå solsikkeolie frø kan føjes til salater til en kilde til protein eller drysses på til suppe som en garniture.

Opbevaring

Mens de ikke behøver at holdes nedkølet, vil gemme dine solsikkekerner (især hvis de har været afskallede) i køleskabet hjælpe bevare deres liv. Hvis de er afskallede, gemme dem i glas eller keramiske beholdere i stedet for plastik dem. Når olier er gemt i plastbeholdere, kan de absorbere kemikalier, der frigives af plastik og være skadeligt at spise. Hvis du ikke vil gemme solsikkefrø i dit køleskab, holde dem i en glasbeholder i et mørkt skab.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com