Hvordan man bevarer friske blomster & frugter

November 19

Hvordan man bevarer friske blomster & frugter

Mange gartnere nyde gøre smukke buketter fra deres blomsterhaver og skabe retter, der anvender råvarer og urter fra andre parceller. Når gartnere har et overskud af råvarer eller blomster, nogle give dem væk som gaver, kompost dem eller prøver at bruge dem alle. Andre, dog tage en mere praktisk tilgang og bevare deres friske frugter til den kommende kolde årstid. Nogle kan også ønsker at bevare friske blomster, især hvis de er en gave til en elsket eller arrangementet tog en masse tid og tålmodighed. Heldigvis der findes måder at bevare både frisk frugt og blomster, så gartnere og modtagere kan nyde dem i lang tid fremover.

Instruktioner

Blomster

•Preserve dine blomster, før de begynder at visne. Hvis du forsøger at bevare dem efter kronblade begynder at rynke og blade begynder at gul, de vil ikke absorbere glycerin hurtigt nok til at bevare.

•Mix om to dele vand til én del glycerin, når du først skæres eller modtage blomster. Glycerin er en flydende konserveringsmiddel i børns bobler og flydende sæber. Det er tilgængelig på håndværk butikker.

•Slice en tomme lodrette linjer ind i bunden af hver blomst stængel før du placerer dem i glycerin. Dette hjælper blomster absorbere løsningen. Placere blomster i løsningen.

•Udskift glycerin vand løsning så ofte som nødvendigt for omkring to uger. Fjern blomsterne fra vasen og se dem for tegn på visnesyge. Hvis de begynder at visne, binde deres stængler løst sammen og hænge dem op og ned i en mørk, cool sted for et par dage for at tillade glycerin til blade og kronblade.

Frugt

•Wash, tørre og pit dine frugter før bevare; forberede dem som om du får klar til at spise dem. Bær som blåbær, druer og hindbær behøver ikke at være skåret, men du bør pit kirsebær og skive op æbler, pærer og ferskener før bevare.

•Crush to 500 milligram C-vitamin tabletter pr pint af vand du skal dække din tilberedt frugt. Disse tabletter, tilgængelig på købmandsforretninger, vil hjælpe med at holde frugt fra mørkfarvning og sørg for, at kødet forbliver fast.

•Soak din frugt i C-vitamin vand i ca 10 minutter. Forsigtigt dup tør frugt og pakke hver slags frugt i sin egen fryser-safe plastikbeholder. Disse beholdere skal være lufttæt for de bedste resultater. Glide containerne i fryseren til at nyde dem hele året.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com