Sådan Fix en Pillowtop Sag

May 14

En sagging madras skyldes enten brudt madras fjedre eller manglende loppetjans lagene i madrassen til at stå fast. En pillowtop madras giver et ekstra lag af polstring på toppen af madrassen for yderligere støtte og dæmpning, og dette lag kan begynde at synke hvis ene side af madrassen bruges oftere eller tunge genstande er konsekvent placeret på en side eller område af madrassen. Du kan holde din pillowtop madras fra sagging gennem forebyggende pleje, så det forbliver levedygtige i lang tid fremover.

Instruktioner

•Tag hele madrassen fra sengeramme derefter placere en bord mellem fjedrene og madrassen hvis fjedrene er en del af sengeramme, som med sovesofaer. Bestyrelsen hjælper med at støtte den sagging madras. Senge, der har en separat boks foråret, der ikke er en del af sengeramme generelt ikke kan fastsættes og skal udskiftes.

•Sæt tykke håndklæder eller dyner mellem sengene og resten af madrassen til at udjævne madrassen og støtte. Ligge ned på din madras til at teste for komfort og justere håndklæder eller Talsmanden efter behov. Tynde, flade puder kan bruges som et alternativ til håndklæder og dyner.

•Drej din pillowtop madras en gang om måneden for at forhindre hængende i et bestemt område. Flytte madrassen, så "lederen" af madrassen er nu "fødderne" og vice versa. Hvis der er en sengene på begge sider, vende madrassen over månedlige, især hvis du favorisere den ene side af madrassen.

•Sleep på forskellige sider af madrassen hver nat eller hver to eller tre nætter at undgå sagging på den ene side af madrassen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com