Sådan fjernes Rust fra fil værktøjer

November 19

Fil værktøjer er specialiserede værktøjer, at skære materialer, for det meste i træbearbejdning og metalbearbejdning projekter. Der er en bred vifte af fil værktøjer, der kommer i mange forskellige former og størrelser. Værktøjer lavet af stål er tilbøjelige til at rust, som danner når fugt kommer i kontakt med metallet. At fjerne rust er en vigtig del af at opretholde fil værktøjer, fordi hvis skærpet slutningen af værktøjet får rusten det ikke er særlig effektivt.

Instruktioner

•Brug sandpapir eller stålbørste til at skrabe rust off de rustne dele af værktøjet. Overflade rust er let fjernes med denne metode.

•Opret en rust fjernelse af pasta. Bland to dele bordsalt og én del limesaft i en skål. Påfør pastaen til de rustne fil værktøjer ved hjælp af en klud eller en køkkenrulle. Forlade pasta på rust i mindst to timer. Limesaft bruger citronsyre til at nedbryde rust mens slibende kvaliteten af de salt hjælper til at skrubbe væk rust.

•Anvend en skrubbe pad eller wire børste til at fjerne pastaen og rust fra værktøjet. Tør værktøjet rent med et fugtigt stykke køkkenrulle eller en klud. Tørre helt og opbevar på et køligt og tørt sted.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com