Hvordan at vokse og udvikle Argyreia Nervosa plante frø på en vin som en potteplante

November 19

Argyreia nervosa er en indfødt i Indien og er blevet indført til Australien, New Zealand og Hawaii. Det er almindeligvis kaldes elefant øre vine og kan findes i fastlandet USA i Florida. Denne varme sæson vine kan vokse op til 30 fod lang og er en populær prydplante i tropiske klimaer. I Hawaii det kaldes Hawaiian Baby Woodrose og dyrkes kommercielt på en lille skala, floral industrien. Blomsterne ligner formiddag herlighed og vokse hurtigt i et solrigt sted med masser af fugt. Frugten er produktet sælges til blomsterhandlere og er en woody roset kun 1/2 tommer i diameter. Dyrkning er forholdsvis let med varme og sol betingelser.

Instruktioner

•Crush frø bælg med din næve og udvælge fire til seks hårde brun rundede frø. Sættetid frø i en skål med vand natten over.

•Sno gennemblødt frø i et vådt papir håndklæde og placere dem i en plasticpose. Læg posen i en varm beliggenhed på toppen af køleskabet. Se dem i den morgendag eller to, indtil fine hvide rødder begynder at dukke op.

•Tag frø fra posen og plante dem i krukker med en halv og halv mix af tørv og pottemuld. Orientere roden nedad og dække med 1/4 til 1/2 tommer medium. Tåge gryder godt indtil jævnt fugtet og derefter sætte dem på en heat mat. Holde dem bare fugtig, men ikke klæg indtil baby planter opstår.

•Sæt en bambus pind i ved siden af den ny sætteplante så det har noget at kravle op. Flytte gryder til indirekte lys og fortsætte dug dem når de øverste 2 til 3 inches af jord er tør. Transplantation dem udendørs når jordtemperaturer er mindst 60 grader Fahrenheit.

•Harden off stiklinger til udplantning udendørs ved gradvist at introducere dem til længere perioder uden for i løbet af en uge. Forberede en seng i fuld sol med at grave i 5 inches af kompost. Transplantationen den unge Argyreia i jorden på samme niveau de voksede i potterne.

•Sæt et espalier eller staven for planter til at vokse på. Give svarende til tomme af vand pr. uge. Befrugte dem to uger efter transplantation med afbalanceret gødning som en 10-10-10. Giver 1/2 cup af gødning pr. plante og arbejde det ind i de top 3 inches af jord efterfulgt af en komplet gennembløde af området.

•Tillad blomst til form og klemme ikke dem ud efter bloom. Bestøvede blomsterne vil begynde at svulme på æggestokken og producere frugt. Frugten bliver tør og træagtige, som det modnes. Når rosetter er tør nok til let snap off, høste dem og placere dem i en plasticpose. Lad posen åben i en uge til at sikre, at rosetter har helt tørret ud og derefter forsegle det stramt til opbevaring.

•Fjern frø, når du er klar til at bruge dem ved knusning af rosetter og picking ud af frøene. Gemme frø i et forseglet glaskrukke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com