Hvordan man laver en køkken Sprayer arbejde

November 19

Hvordan man laver en køkken Sprayer arbejde

Køkken sprøjter henlede deres vand fra vandhanen, hvilket er grunden til du skal tænde vandhanen før du kan bruge sprøjten. En omskifterventil, der sidder inde i vandhanen ændrer retningen af vandgennemstrømningen i vandhanen, leder det til enten en vandhane tud eller ned i sprøjten slangen. Hvis din sprøjten pludselig standser arbejdet, skal du fjerne den gamle omskifterventil og installere en præcis udskiftning diverter ventil for at gendanne sprøjten til sin orden.

Instruktioner

•Shut for vandet til vasken ved at dreje både vand ventiler placeret under vasken med uret, indtil stram. Tænd den sink hane til at sikre strømmen af vand er stoppet, ellers lukke husets primære vandventil.

•Shove et håndklæde i vasken afløb til at holde nogen små dele falder inde. Wrap et andet håndklæde omkring hætten, der sidder på bunden af den vandhane tud, så spænd justerbar tang op på fælles landbrugspolitik.

•Drej hætten mod uret med tænger indtil det kommer ud af vandhanen. Indsæt en fjerdedel i slot på toppen af omskifter, der var omfattet af den fælles landbrugspolitik, så drej den mod uret indtil det diverter er løs.

•Grasp toppen af diverter med et par nål næse tænger og pull diverter ud af vandhanen. Bruge nålen næse tænger til at hente gummipakning fra hanen så godt, hvis det ikke er fastgjort til diverter.

•Sno blikkenslager er tape rundt om den nye diverter tråde med uret. Tråd diverter ind i bunden af den vandhane tud i hånden, så brug kvartalet for at stramme omskifter på plads.

•Skru fælles landbrugspolitik tilbage på tudens base. Cover hætten med et håndklæde og spænd det med tænger. Tænd for vandet til vandhanen tilbage på.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com