Hjem retsmidler til rengøring lys brun eller Tan læder punge

November 20

Hjem retsmidler til rengøring lys brun eller Tan læder punge

Nu hvor du har din egen lys brun eller tan læder pung, lære at tage sig af det med ordentlig rengøring. Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af læder punge også øger levetiden for disse fine tilbehør. Du måtte ønske at bruge et læder-rengøring produkt, der har en type emulgerende løsning, der bryder og opløser snavs på overfladen, eller du kan vælge en hjemmelavet renere, der er omkostningseffektiv, miljø venlige, milde og sikker.

Sprit

Hvis pletter ikke fjernes tidligt, kan de forsynes med et permanent mærke på pung, som du kan fjerne med sprit. Brug en vatpind dyppet i sprit og tørre af pletten.

Linolie og destilleret hvid eddike

Læder punge udvikle permanent slid efter betydelig brug, hvilket gør det afgørende at genopbygge de tabte kvaliteter af læder med jævne mellemrum. En god hjemme-baserede løsning blande linolie med destilleret hvid eddike i forholdet 2:1. Når løsningen er grundigt blandet, anvende det cirkulært på læder pung. Undgå at bruge stærke kemikalier eller overdreven vand direkte på læder pung overflade. Derudover undgå direkte sollys at kontakte den så vidt muligt at undgå fading læder læder og forårsager revner at udvikle.

Cream of Tartar og eddike

Bland tandsten creme med tre gange mængden citronsaft og anvende det på pletter. Dække pletten med pasta i otte til 10 minutter før du fjerner det med en sæbevand løsning. Tillad posen til at tørre helt. Når fløde af tandsten og eddike er blandet, bliver de en vandlåsens renere, der kan fjerne stærk pletter som blod.

Opvask sæbe

Før du begynder den faktiske våd rengøring, gennemføre Renseri med en blød klud. Tage en klud og gnid off alle affaldsmateriale. Tilføj flydende sæbe til destilleret vand og bland det, indtil det skummer. Sættetid en svamp i skum og presse den, indtil den mister vand. Ren interiør og udendørsbrug af lys brun læder pung med dette. Tillad læder pung tørre godt før du bruger den igen.

Vådt væv

Bruge en alkohol-fri våde væv til ren læder pung efter benytter sig. Dette vil fjerne alle overflade snavs og olie, der ophober sig naturligt.

Majsstivelse og talkum

Majsstivelse hjælper med at fjerne oliepletter fra læder punge. Gnid stivelsen på pletten og tillade stivelse til at absorbere olien. Et alternativ til majsstivelse er talkum.

Tandpasta

Anvende tandpasta direkte på pletter på læder pung. Gnid det forsigtigt og tørre det af med en våd svamp.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com