De bedste løvfældende træer

November 20

Løvfældende træer er træagtige planter, der mister deres blade om vinteren som beskyttelse mod kulden. Nogle af de bedste løvfældende træer producerer blomster eller blade, der giver landskabet en særskilt omdrejningspunkt. Andre løvtræer er populære, fordi de er nemme at passe. Træer trives bedst i de miljøer, som de er tilpasset, så kan du forskning din område før du vælger et løvfældende træ.

Amerikansk bøg

Amerikansk bøgetræ har en spiselig møtrik, lever en meget lang tid og er ikke er ikke ofte angrebet af sygdomme og skadedyr, hvilket gør det en top pick blandt skygge træer. De er ofte brugt som accent træer.

Osakazuki

(London) Telegraph beskriver Osakazuki som "en stjerne blandt japanske maples" for efterår farve. Dette træ skaber en levende crimson i efteråret. Resten af året, Osakazuki har en rig, grøn farve. Dette træ kan nå op til 20 fod høje. Over tid udvikler dette træ en round top.

Cherry Tree

Beskriver kirsebærtræ som en af de bedste blomstrende træer, fugle og blomstrer. Surkirsebær træet har den største hårdførhed. Disse planter foretrækker at leve i tempererede klimaer. De blomstrer om foråret at oprette klynger af pink og hvide blomster. Til sidst, forvandles disse blomster til røde frugter, der danner i kirsebær.

Paperbark ahorn

Paperbark ahorn giver den bedste året rundt skønhed, ifølge The Telegraph. Dette træ har en oval, oprejst og uregelmæssig form. Træet har en hovedstammen og flere stillads kufferter. Træet når op til 30 fod høj og vokser meget langsomt. I sommeren har dette træ blå-grønne blade. I efteråret udvikler dette træ rød eller rødlig-grønne blade.

PIN eg

Pin-eg er en anden fremragende skygge træ. Dette træ har en høj modstandsdygtighed over for sygdomme. Men de kan ikke overleve meget godt i basisk jord. Disse træer er meget effektiv til at blokere vinden, at reducere jorderosion og at hjælpe boligejere undslippe blæsende dage. Dette træ har en pyramide form og glittede blade at turn scarlet når efteråret kommer.

Crabapple træ

Crabapple træer skabe enorme blomstrer, der kan fylde en scene med fine, hvide blomster. Blomsterne kan endda overvælde grene, kun at lade dig se endeløse blomster. Nogle af sorter har meget høj sygdomme modstand, normalt de træer, der producerer små paradisæbler.

Træet Peony

Træet peony er en af de mest smukke blomstrende løvfældende træer. Træet producerer lyserøde blomster, der er mere levende mod centrum og blegere mod kanterne. Andre har røde eller hvide blomster.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com