Lav vedligeholdelse blomstrende buske

November 21

Brug af lav vedligeholdelse blomstrende buske i den hjem landskab tilføjer farve sammen med fordelen ved let pleje til buske, der er hårdfør og næsten ikke bevis. Blomster blomstre overalt fra foråret gennem tidlige efterår, afhængigt af vifte af bush, mens mange også give året rundt interesse med løv, der forvandler levende farver i efteråret og undertiden farverige bark, der skiller sig ud i barske vintre.

Hortensia

Hortensia er en sommer blomstrer bush vokser op til 10 fod høj i nogle sorter, med blomster i nuancer af blå, pink eller hvid. Interessant, er det pH-værdien af den jord, der bestemmer farven på blomster, bortset fra hvide, som aldrig ændrer. Hvis jordens pH er mere Sure, at bush vil producere mere blå blomster, og hvis pH er mere basisk, blomsterne bliver pink. Hortensiaer kræver fuld sol hele dagen og veldrænet jord, der ikke bliver klæg. De er hårdføre i voksende zoner fra 5 til 9.

Spirea

Vokser op til er 5 fod høj og omkring 6 fod bred, spirea en hårdfør busk i zoner 5-8, producerer små, hvide, duftende blomster i foråret på baggrund af gul/grønne blade, hvis farve ændres i efteråret til en lys gul/orange. Denne farverige bush foretrækker fuld sol dagligt med fugtig, rige jord, der er godt drænet. Spirea kan plantes som en hæk med flere andre buske eller vokset sig selv enten trimmet for at holde det formet eller utrimmet for et mere vilde look.

Lilla

Lilla er en gammeldags favorit bush i hjemmet haven, producerer sødt duftende blå/lilla, pink, hvid eller gul blomstrer fra sent forår til sommer. Det vokser bedst i zoner 3 til 7, når højder fra 8 til 30 fod i nogle sorter og elsker fuld sol hele dagen for den bedste vækst. Veldrænet jord er vigtigt så rødderne ikke må sidde i klamme jord og det skal kun være let beskæres i sensommeren efter det er gjort blomstrer. Syrener tiltrækker sommerfugle og bier, hvilket gør det meget værdsat i haver hvor bestøvning af andre planter er vigtig.

Forsythia

Forsythia er en løvfældende blomstrende busk hårdfør i zoner 4 til 8 og en af de tidligste forår bloomers, med lyse gule blomster på opretstående overordnede grene. Denne hurtigt voksende bush vokser fra 8 til 12 fod høje og foretrækker fuld sol for mindst 6 timer om dagen, tolerere nogle eftermiddag halvskygge i varme klimaer. Forsythia brug løs, veldrænet jord og kan beskæres let bare at form efter det er gjort blomstrer i slutningen af foråret.

Kornel

Kornel er ofte betragtes som et træ, men kultivar 'Elegantissima' redtwig Kornel er en busk, der blomstrer i foråret, med let duftende hvide blomster mod brogede blade og røde kviste vises i efteråret, når bladene falde. En løvfældende busk, der vokser op til 10 fod høj og bred og er hårdfør i zonerne 2 til 8, redtwig kornel gør bedst i fuld sol for mindst halvdelen af dagen med nogle sene eftermiddag skygge og konsekvent fugtig jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com