Hvor hen til plan en gård til en over jorden Pool

November 21

Hvor hen til plan en gård til en over jorden Pool

En overjordiske pool skal være installeret på plant underlag, eller der er en risiko at presset på pool væg fra vand i swimmingpoolen på den nederste side af sitet vil skubbe ud og skjule puljen. Vælg placering til puljen ved at vælge de mest niveau område af værftet uden rødder fra træer eller buske. Skrå områder vil kræve meget mere stedet udarbejdelse arbejde.

Instruktioner

•Draw en linje med en permanent markør på hvert spil, der er 6 inches fra toppen af hvert spil.

•Indstil placering for siderne af pool ved at måle site med et målebånd. Placere indsatser i mindst fire positioner til at markere den udvendige kant af poolen.

•Measure område fra hvert spil mod midten af pool afstand af halvdelen af bredden af poolen. Når centret er placeret, drive en pæl i jorden til den linje, som vil efterlade 6 inches af staven at forblive over jorden. Bruge en hammer til at drive en 6-tommer søm ca 2 inches i toppen af staven.

•Tie en streng løst omkring neglen i center staven. Måle og bruge en permanent markør til at markere streng fra bålet til et punkt, som er halv bredde af poolen. Binde en dåse af landskabsarkitektoniske spraymaling til streng lige forbi mærket, og mens du holder den string undervises, gang omkredsen af cirklen mens sprøjtning plænen med landskabspleje malingen.

•Fjern alle sod fra området inde i dispositionen med en flad skovl eller sod cutter.

•Opret en nivellering bord er 2 fod længere end halvdelen af bredden af puljen ved at vedhæfte 2-mund-ved-4-fods tømmer sammen med skruer og stykker af 2 x 4 på begge sider af hver søm. Skær 24-tommer sektioner af 2 x 4 og placere midten af begge sider af hver splice på midten af afsnittene 2 af 4. Fastgør med skruer indsat med en boremaskine og skruetrækker bit på hver side af sømmen.

•Drill et hul gennem den brede side af nivellering bestyrelsen ved hjælp af en boremaskine med en 1/4-tommer bore bit 4-inches fra den ene ende af brættet. Placer hul over søm i bålet i centrum af pool dispositionen, og hvis hullet passer over neglen, tryk på nivellering bestyrelsen over neglen. Hvis lederen af neglen er for stor, fjerne neglen og erstatte søm gennem hullet i nivellering bestyrelsen giver mulighed for nivellering brættet at rotere frit på neglen.

•Tape et niveau til nivellering bestyrelsen med afdækningstape så boblen til at læse, hvis bestyrelsen er niveau er på toppen af nivellering bestyrelsen.

•Kontroller indsatserne i jorden rundt om poolen site 3 til 4 fod fra hinanden. Placere nivellering bestyrelsen fra center for hvert spil og køre hvert spil i jorden med en hammer, indtil niveau på nivellering bestyrelsen viser, at bestyrelsen niveau fra centrum til perimeteren indsats. Indsæt stakes på den laveste side af webstedet pool, så den er plan med jorden.

•Dig out område indtil hele området er niveau. Måle afstanden fra bunden af bestyrelsens nivellering jorden med 1-fods mellemrum langs omkredsen af pool-området. Opretholde en 6-tomme plads fra jorden til bunden af nivellering bestyrelsen.

•Rake området med en haven rake at fjerne løs sten fra området. Stenene kan stige op og punktering pool liner så fjerne så mange som muligt. Hvis store sten er fjernet, fylde området i lag og slutningen af en 2 x 4 til at komprimere jorden anvendes til at udfylde hullet.

Tips & advarsler

  • Vejledningen i denne artikel var for en runde swimmingpool. Hvis puljen er oval, markere en placering fra den planlagte afslutning, der er halv bredde af poolen. Opret to cirkler og følg processen for hver. Deltag områderne af udjævning området hvor de lige sider skal placeres på samme niveau som kredse. Cirklerne skal være plan hver andre så starte udjævningsprocessen hvor cirkler skærer hinanden.
  • Hvis området er allerede temmelig niveau, kan sand placeres oven på webstedet pool og nivellering bestyrelsen anvendes som et afretningslag til plan sand.
  • Aldrig tilføje jord til lav sektioner. Det vil kompakt yderligere med vægten af vandet og poolen kan kollapse.
  • Fjerne rødder fra træer eller buske med en økse eller økse efter behov.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com