Tæppe Spray skimmel forebyggende for oversvømmelser

November 21

Tæppe Spray skimmel forebyggende for oversvømmelser

Under oversvømmelserne, tæpper og tæppe kan pads få gennemblødt. Fugtige miljøer fuld af organisk materiale, såsom jord eller blade, kan fodre skimmel og meldug, skabe indendørs luftforurening, når beboerne tilbage. Visse foranstaltninger, holde såsom udtørring området så grundigt som muligt så hurtigt som muligt og sprøjtning tæpper i oversvømmelse zoner med mug forebyggende, kan hjælpe med at mug ud af tæppet under oversvømmelser.

Frastødende Spray

Tæppe sprays er formuleret til at modstå fugt og hæmme jord vækst. Hvis et tæppe modstår jord, er der mindre organisk materiale til fodring af skimmel og meldug. Fugt - og jord-frastødende sprays vil kun hjælpe tæppe modstå skimmel, hvis tæppet er i et rum med kun en lille oversvømmelse indgreb.

Hvis du har et værelse, ofte rørt af fugt fra oversvømmelser, fjerner sig hurtigt, prøve at anvende fugt frastødende spray og jord frastødende spray i en lys frakke i hele lokalet efter producentens anvisninger, før oversvømmelser. Ikke over våde gulvtæppet. Hvis tæppet er installeret på en pad, kan det hjælpe for at sprøjte for pad. Bruge en sump pumpen og affugter i de berørte områder.

Hvis tæppe eller pad får gennemblødt under en oversvømmelse, kan de stadig nødt til at blive erstattet, rippet og tørret eller renset, selv hvis behandles frastødende spray.

Fungicid

Fordi mug er en svamp, der formerer sig ved at sprede mikroskopiske sporer gennem luften, områder, der ikke kan tørre hurtigt kan have brug for flere programmer af en spray, der dræber svamp for at forhindre skimmelvækst. Installere en affugter til at hjælpe tørre rummet hurtigt, og bruge en luft renere til at hjælpe med at fjerne skimmelsporers udbredelse.

Spray tæpper med et svampemiddel, der er godkendt til brug på boligtekstiler. Hvis det er muligt, fjerne gulvtæppet fra hjemmet og tørre det i direkte sollys. Selvom du kan hæmme skimmelvækst i tæppet, skal du kassere pad. Fjerne pad for at rense betonen eller kontrollere den træ undergulv. Efter rengøring debris og organisk materiale fra betonen, gælde en husstand blegemiddelopløsning for at forhindre skimmelvækst.

Spray træ med fungicid og lad det tørre i frisk luft om muligt, eller erstatte undergulvet. I let oversvømmede områder med betongulve, overveje limning ned tæppe direkte til konkrete istedet for installere en undergulv eller pad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com