Sådan Stop Sump pumpen støj

November 21

Sump pumpen lyde oprette ganske ketcher, og afhængigt af, hvor ofte dit sump pumpen kører, kan forstyrre alle i hjemmet. Hvis din sump pumpen gør en banging eller slurping lyd, udføre et par almindelige reparationer for at stille støjen. At foretage nogle enkle ændringer til din sump pumpe hjælper også dæmper høje lyde og pandehår. Før du foretager ændringer, gå gennem en fejlfinding tjekliste og finde ud af de korrekte handlinger der skal foretages.

Instruktioner

•Vurdere lyden og Bemærk Hvis det er en banging eller slurping støj. Hvis det er en spille luftguitar støj, tjekke din service registre for at finde ud af, om en kontraventil eller silencing kontraventil er installeret på din sump pumpe. Hvis ikke, fjerner kontraventil på enden af den sump pumpen decharge rør med en skruenøgle. Ende af pipen er i nærheden af dit hjems afløb linje.

•Installer en ny silencing kontraventil på slutningen af decharge røret med Skruenøglen. Denne ventil lydløshed støj forårsaget af vand falder tilbage ned i decharge røret, når pumpen slukker. Hvis lyden er en slurping støj, gå videre til trin 3.

•Look på turn-off Tænd bassinet af bundkar pumpen. Bemærk niveauet af parameteren og justere det op eller ned indtil støjen stopper. Den slurping opstår, fordi parameteren off er indstillet for højt og slukker ikke, før vandet når indtagelse. Det er okay hvis alt vandet ikke er suget helt ud af bassinet før pumpen slukker. Hvis støjen er en raslende eller spille luftguitar lyd forårsages af pumpen vibrationer og drift, gå til trin 4.

Uddelingen decharge rør med nye VVS beslag på det punkt, hvor rørene raslende eller banging. Første, slukke pumpen og skære magten ved at lukke breaker til din sump pumpe. Montere nye beslag til gulv bjælker med træskruer mellem og angive rør i klammeparenteserne. Montere et ophæng, hvor vibrationerne forekommer. Sikker rør med 12-gauge ledning til at dæmpe vibrationer, hvis beslag montering er umuligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com