De bedste håndklæder

September 27

Håndklæder er en ofte overset nydelsesmiddel. Mens en ringere håndklæde kan lade brugeren føler mig utilfreds, slimet eller ligefrem dirty, en høj kvalitet håndklæde kan føle sig utrolig. Generelt, jo højere tråden tælle i et håndklæde, den mere holdbare, dyrere og jo bedre det vil føle mod huden. Mens håndklæder fremstillet af syntetiske tekstiler tørre ud den hurtigste, er nogle lavet af bomuld blødere og mere absorberende.

Badehåndklæder

Blødhed og adsorbency bad håndklæder fremstillet af egyptisk bomuld kan ikke slås. Den højere trådantal af væve, desto bedre bliver kvaliteten af håndklæde. Et håndklæde uden en fredet trådantal vil ikke være af høj kvalitet. Høj pris punkt håndklæder er undertiden lavet af fløjl eller velour; men trods deres utrolig blød fornemmelse, de gør et dårligt stykke arbejde at absorbere vand. De er heller ikke meget holdbare og kræver særlig pleje når hvidvaskes.

Rejse håndklæder

Mens de fleste rejser håndklæder i dag er lavet af microfiber, de føler ubehagelig mod huden og efterlader den følelse klam. Det er ikke, dog nødvendigt, at ofre komfort til fordel for hurtig tørring og kompakt tekstiler; semsgarvet håndklæder er langt overlegen. Selv om de har eksisteret i mange år, er ingen stof med overlegne blødhed og sugeevne endnu blevet udviklet. Desværre, vaskeskind rejse håndklæder er stadig meget dyre.

Badehåndklæder

Badehåndklæder er lavet af bomuld og er flere inches større og bredere end et badehåndklæde. Fordi de tjener som en overflade til at lægge på, er det endnu mere vigtigt, at de er af en høj trådantal end håndklæder. De bedste strandhåndklæder har en stram væve som en terry klud kabel Strik, at forhindre sand fra arbejder i eller via håndklæde og forbedre dens modstandsdygtighed over for slid. Hems af de bedste strandhåndklæder er dobbelt syet for ekstra slidstyrke.

Gulvet håndklæder

Selv om bomuld gulvet håndklæder er fælles, tørring dem kan være en skærpende daglig akkord, og de er tilbøjelige til at forme. Gulvet håndklæder fremstillet af vævet mikrofiber er det bedste valg, da de er mindre absorberende og naturligvis meldug resistente. De højeste kvalitet gulvet håndklæder er imprægneret med antimikrobiel sølv løsninger til at reducere risikoen for meldug og bakteriel vækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com