Hvorfor ikke blomst på min Amaryllis komme ud?

May 15

Hvorfor ikke blomst på min Amaryllis komme ud?

Amaryllis er en populær og elsket blomst både i haven og som en blomstrende stueplante. Med store, prangende blomster og mørke grønne blade er amaryllis også en af de nemmeste blomster at bringe i flor. Hvis din amaryllis undlader at foretage en viser, er der et par syndere, der kunne være at bebrejde.

Ikke nok sollys

Selv efter blomsten er falmet, sættetid bladene i næringsstoffer, der vil senere indgå næste år blomstrer. Hvis du skære bladene tilbage efter blomstrende, eller anlægget ikke i fuld sol, kan amaryllis ikke har nok lagrede næringsstoffer til at blomstre igen.

Forkert dræning

God dræning er afgørende for din amaryllis sundhed som pærer er modtagelige for rådne.

Insektangreb

Narcissus pære flyve har været kendt for at angribe amaryllis løg. Det er i larver form, dette insekt burrows ind i hjertet af pære og feeds. Selv efter at pæren er blevet angrebet, det kan stadig sende op blade, men vil ikke være i stand til at blomstre. Hvis din amaryllis ikke har blomstrede i to år, grave det op og undersøge pære for skader.

Forkert næringsstoffer eller jord

Selv om amaryllis vokser godt i mange typer af jord, trives de ikke i et overdrevent sure jord. Amaryllis også bedre hvis du ændre jorden med kompost.

Amaryllis fakta

Amaryllis kan plantes fra oktober til slutningen af April. De vil blomstrer fra slutningen af December til slutningen af juni. De er en langlivet blomst, varer syv til 10 uger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com