Hvornår skal jeg tage min Hummingbird Feeder?

November 23

Hvornår skal jeg tage min Hummingbird Feeder?

Kolibrier er uden tvivl en fryd at se. De dukker op ud af ingenting og feed midt i en brummer af bittesmå vinger, flagrende 60 til 200 gange pr. sekund, ifølge vilde fugle ubegrænset. Hummingbird foderautomater er bredt tilgængelige fra haven forsyning Centre og hjem forbedring butikker, samt speciale fuglekiggeri levering butikker. De er normalt lyse rødt, som farven tiltrækker fugle og de er lavet af plastik. Hummingbird foderautomater skal gå i det tidlige forår før kolibrier er ankommet i din værftet eller haven og komme ned i den sene falder.

Hvorfor tage dem ned?

Nogle mennesker tror, at fjerne kolibrier fødekilde vil tilskynde dem til at migrere. Fordi kolibrier migrere instinktivt, vil ingen mængde af mad til at tilskynde dem til at hænge rundt længere end deres indre ur og det svindende dagslys vil tillade. Kolibrier vil overføre, uanset hvad, så når du opdager, at de har forladt for sæsonen, det er tid til at tage ned foderautomater. Bemærk venligst at kolibrier er mindre tilbøjelige til at fodre redebygning sæsonen, men sjældne optrædener på foderautomater i løbet af foråret betyder ikke, de er der, så hold dem fødere op.

Bor du i en Migration Destination?

Hvis du bor i det sydøstlige USA eller i Californien, kunne du have kolibrier strømmer til din fødere året rundt. Sydøst er en migration destination og du er forpligtet til at have flere fugle i efterår og vinter end færre, hvilket er en god grund til at sætte ud flere foderautomater. Hvis du er heldig at bo i et af disse områder, overveje at yde ekstra mad i form af rød og orange nectar-producerende blomster.

Feeder vedligeholdelse

Hummingbird foderautomater skal holdes rene og fodring løsningen skal være så frisk som muligt. Foderautomater, der kan få mugne er farlige for kolibrier og kan dræbe dem. Ren foderautomater hver to til tre dage og erstatte eventuelle resterende løsning med ny løsning.

Feeder løsning

Kolibrier feed på sukker og vand. Den røde farve på feeder, sig vil tiltrække fugle, så det ikke er nødvendigt at tilføje frugtfarve eller andre tilsaetningsstoffer---sukker og vand alene vil gøre. Gøre din egen løsning i hjemmet ved at blande en del sukker til tre dele vand og kogende løsning på stovetop før påfyldning foderautomater. Sørg for at du lader løsning cool, men ikke så meget, at væsken fordamper og det begynder at blive tykkere. Gemme den resterende løsning i køleskabet i op til en uge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com