Ideer til Garage salg

November 23

Når rod bygge rundt i huset og bunker af uønskede ting vokse højere hver dag, holder en garage salg at gøre lidt ekstra kontanter samtidig at slippe af med ting, der er ikke længere nødvendige. Annoncere salg i en lokal avis og online hvis det er muligt, lokke kunder med løftet om store varer til ordentlige priser. Vær kreativ med salg til tiltrækker masser af mennesker samtidig øge indtægterne, hvilket gør det til en succes.

Kombinere med venner

Ring eller e-mail-venner til at se om de har nogen ting de gerne vil sælge og arbejde sammen om at være vært for en multi-familiens garage salg. Ved at have flere mennesker kombinere kræfter, vil salg være større og i stand til at tiltrække flere kunder, der vil blive lokket med løfter om masser af godbidder at grave igennem. Vær sikker på at nævne salg har flere deltagere i reklamer, som vil gøre det skille sig ud fra mængden.

Få velgørende

Gøre noget godt for andre ved at kombinere velgørenhed med en garage salg, at skabe en chance for at gøre verden lidt bedre samtidig med at tømme huset af uønskede varer. Donere hele overskuddet fra garage salg til en god sag, som en lokal mad bank eller botilbud for kvinder og give gruppen elementer, der forbliver usolgte ved udgangen af begivenheden, så de kan sættes til at bruge, at hjælpe de nødlidende. Holde en krukke på salg, så folk kan smide et par mønter ind i at give mindre kontant donation samt.

Sælge nogle velsmagende godbidder

For at tjene lidt ekstra penge mens lokke i kunder, skal du køre en lille koncession stå med forskellige drikkevarer og snacks på garage salg. Børn, der er gamle nok til at håndtere grundlæggende transaktioner kan køre denne del af salg, hvis de lige, sælge varer de har lavet derhjemme, cookies og brownies sammen med kopper juice og sodavand. Voksne kan fyre op for grillen og sælger hotdogs og burgere, hvis de ønsker at tjene noget mere omfattende. Som et incitament til at købe, give hver betalende custom en lille godbid gratis.

Tilskynde morgenfriske

Nogle handlende tilgang garage salg med en grad af i nærheden af besættelse, kæmning gennem varer at finde skjulte skatte og køre fra den ene ende af byen til den anden på jagt efter tilbud. Penge instruktør tilskynder indbydende sådanne kunder der aktivt søger at foretage indkøb, så åbner salget tidligt om morgenen, omkring 7:30, med alt klar til at gå. Organisere varerne, som sælges og sætte tegn ud peger måde til salg aftenen før, så alt er klar til at gå i morgen og de første gæster vil føle sig velkomne. Overveje, hvor der serveres gratis kaffe til de første besøgende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com