Hvordan til at vande frugttræer og frugtplantager

November 23

Hvordan til at vande frugttræer og frugtplantager

Uanset om du vokser en enkelt træ eller en hel Frugtplantage, vil dine træer vokse og producere bedst hvis vandes regelmæssigt og dybt. Hvis du vand din frugttræer korrekt, vil du høste en stor bestand af lækker frugt hver sæson.

Instruktioner

•Installer soaker slanger til at vande frugttræer. Det vigtige ved vanding frugttræer er, at du har brug for vand til at trænge dybt--til bunden af rodsystemet uden at løbe. Toppen af jorden kan tørre ud lidt hvis det er fugtigt på området rod. Hvis du bor i et tørt område og har en jord, der er tung, rocky, har et højt indhold af ler eller fyldt med lag af caliche, kan du nødt til at forlade soaker slanger på i timevis.

•Brug champignon-type Bobleflasken Sprinklere på et PVC kunstvanding system til effektiv vanding. Indstille hastigheden for vand levering til lav så vandet har tid til at synke ned i jorden.

•Sæt træ-vanding stakes nær dine frugttræer til at levere vand dybe til rødderne. Du blot hælder vand direkte ned tunnel til et lavere niveau. Træ-vanding stakes er tilgængelig i en bred vifte af stilarter og længder eller lave din egen. Skåret af en 2-tommer med 3-tommer længde af hule rør mindst 18 inches lang. Indsæt pipe flere fod fra stammen af træet, så det strækker sig dybt ned i jorden.

•Brug gentagne vand applikationer grupperet sammen--vanding på en måde, der tillader vand at synke før vanding igen. Vand træet og lad det synke før du tilføjer mere. Hvis du har en vand leveringssystem på en timer, er det en metode værd at gøre. Hvis ikke, er dette den mest tidskrævende metode fordi træet skal vandes flere gange for at levere tilstrækkeligt vand til fuld rodsystemet.

Tips & advarsler

  • Oprettelse af en voldgrav omkring træ basen er tilbøjelige til at holde enhver potentiel ophobning af vand fra vask væk. Dette bør gøre alle vanding lettere og mere effektiv.
  • Tilbyder barkflis op til et par inches fra stammen af træet vil støtte i at holde jorden fugtig mens mægle luft temperaturændringer. En god kompost gør en vellykket barkflis, fordi det vil smelte ned i jorden, tilføjer næringsstoffer over tid. Spred det 2 til 3 inches dyb ud til de ydre drop linje hvor grenene ende. Vandet vil fordampe mere langsomt med lag af muld.
  • Frugttræer, der får overfladen vanding i blomst haver og græsplæner bør også have en supplerende dyb vanding system for de fleste succes.
  • Ikke dække bunden af træet med barkflis. Luftcirkulation er vigtig og dækker bunden af træet kan tilskynde rot og skadedyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com