Hvordan man laver flydende gødning for grønsager

May 16

Hvordan man laver flydende gødning for grønsager

Gøde din køkkenhave hjælper det producere sundere, større og mere bountiful grøntsager. Flydende gødning, når blandet med vand, der anvendes direkte til blade og jord omkring vegetabilske planter, give dem en ekstra næring. Disse gødninger kan købes, men kan komme med en heftig prisseddel. Gør din egen flydende gødning er enkel og billig. En anden fordel ved at gøre din egen flydende gødning er, at det kan du gøre din gødning som økologiske (fysisk og kemisk-free) som du kan lide.

Instruktioner

Forpakket eller høst nok plante sagen til at fylde en 5-gallon spand halvvejs. Lucerne, kløver og kulsukker er eksempler på plantemateriale til brug. Gamle vegetabilske planter (blade og stængler) er også acceptabelt, så længe de ikke er rådne.

•Rinse en til to dusin tomme æggeskaller. Læg dem på en bageplade og bages ved 300 grader F i 10 minutter. Male de bagte æggeskaller i et pulver ved hjælp af en blender og derefter tømme pulveret i spanden. Dette tilføjer calcium og fosfor til din gødning.

•Fyld spanden op resten af vejen med vand. Læg et låg på spanden og placere spanden i et køligt, mørkt rum.

•Stir blandingen i spanden to til tre gange om ugen. Gentag denne procedure for tre uger. Sikre du erstatte låget på spanden efter hver session for omrøring.

•Tilføj 1 del af flydende gødning blandingen til 10 dele vand er en gang den brygning periode overstået. Hæld den fortyndede gødning blandingen over din vegetabilske planter i stedet for vanding en til to gange hver uge.

Tips & advarsler

  • Gødning, ukrudt og afklippet græs også gøre gode ingredienser til flydende gødning. Vælg planter fri for kemikalier og pesticider til at muliggøre den sundeste gødning.
  • Ikke over befrugte dine planter. En eller to gange ugentlig er nok til at fremme sund vækst uden at forårsage skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com