Swimming Pool hegn ideer

November 24

Swimming Pool hegn ideer

Ud over at give en potentielt livreddende niveau af beskyttelse til din udendørs swimming område, pool hegn kan også hjælpe med at give din værftet at æstetiske kvalitet, som du har ledt efter. Pool fægtning kommer i en bred vifte af stilarter og designs, og du skal sørge for at vælge en model og layout mulighed, der komplimenterer din plads og fremkalder den stemning, du ønsker.

Pool grænse

Der er to vigtigste layoutindstillinger for swimming pool hegn: hegnet kan følge grænserne for swimmingpoolen eller det kan følge grænserne for egenskaben, ifølge landskab Design rådgivning. Med en pool grænse hegn, hegn knus den ydre omkreds af pool og opretter en separat, lukkede landskab i din værftet. Mens dette layout kan synes at bidrage til et fængsel-lignende atmosfære, kan du blødgøre det ved at plante blomster og planter rundt om hegnet. Du kan også omfatte en dekorativ gate eller arbor på Hegnets hovedindgang.

Egenskaben grænse

En pool hegn, der følger grænserne for din ejendom i stedet for poolen, sig vil skabe et langt mere åbne og ekspansiv poolområde. Dette vil give dig og dine gæster til at flytte let fra andre lukkede sektioner af værftet, såsom en terrasse eller plæne, til poolen og tilbage igen, uden at passere gennem en port hver gang. Den ulempe ved denne konfiguration er, at børn også let kan flyttes ind og ud af swimmingpoolen når de er inden for det lukkede område.

Aluminium

En af de mest populære typer af swimming pool hegn er aluminium, der som landskab Design rådgivning noter, ofte ligner smedejern med sin hårde, sort ydre. Du kan dog også finde aluminium hegn i en række forskellige farver som hvid, grøn, bronze og sandsten. En af de største fordele ved aluminum hegn er, at det ikke vil korroderer eller rust i tilstedeværelse af vand, og, desuden, det er modstandsdygtig over for skår og peeling. Fabrikanter producerer pool-klasse modeller af hegn, så børn og ubudne gæster vil have svært ved klatring over dem. De vandrette skinner, der flugter med underliggende jorden, for at forhindre børnene fra klatring. De har ingen udsatte point på deres toppe, at forhindre utilsigtet skade, og har ingen vandrette skinner langs deres midterstykker, som mennesker kunne potentielt bruger som foden huller.

PVC

Mens aluminum hegn er stor for at genskabe smedejern elegante udseende på din ved swimmingpoolen, er PVC (polyvinylchlorid) pool hegn bedre til at genskabe den varme ser ud i træ. Hegn er tilgængelige i semi-privat stilarter, som har store paneler for nedslående tilskuere og åbne typografier, som den klassiske strejkevagt. Ud over at være fugt resistent og varmebestandige, er PVC hegn mere fleksibel og stærkere end deres træ kolleger, ifølge spørge Builder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com