Hvordan du indsætter vinduesruder

November 25

Hvordan du indsætter vinduesruder

Ældre træ vinduer er bygget med trærammer holding individuelle ruder enkelt tykkelse. Når en rude er brudt, snarere end erstatte hele vinduet, kan du erstatte bare ét stykke af glas, gør vinduet så god som ny. Denne proces med at indsætte, eller installere ruderne er kendt som ruder og takket være ny teknologi er nu endnu nemmere end nogensinde med silikone ruder forbindelser, der fungerer ligesom standard caulking, i stedet for gamle gammeldags glarmestre kit, som er svær at arbejde med.

Instruktioner

•Tag på læder arbejdshandsker. Brug tænger til at bryde enhver resterende stykker af glas fra rammen. Skrab rundt i kanten af rammen på ydersiden af vinduet for at fjerne enhver resterende Glarmester kit med en skarp træ mejsel. Brug tænger til at fjerne enhver sølv metal punkter stadig fast i træ af rammen.

•Measure din ramme fra top til bund og side til side og har dine glas skære 1/8 tomme kortere og smallere end indvendigt dimensioner af rammen i ruden samme tykkelse som originalen.

•Fit den nye rude ind i rammen, så at alle fire kanter er fladt mod indersiden stoppe trim af vinduesrammen. Installere to push-typen glas punkter langs hver side af ruden, jævnt fordelt. Presse dem ud i den træ ramme med et bredt træ mejsel, trykker dem forsigtigt mod glasset.

•Skub tommelfinger udgivelsen af fugepistol og træk tilbage i stemplet. Indsæt ruder sammensatte rør i pistol med facet af dysen pegede ned. Indsæt et skarpe søm eller wire ind i spidsen af rør til at bryde Seglet. Trykke på aftrækkeren til LUN op stemplet.

•Anbring spidsen af røret på en 45 graders vinkel, med et hjørne op på kanten af skoven, den anden på ruden. Trække på aftrækkeren for at give afkald på en perle af glasur. Flytte fugepistol jævnt langs kanterne af ruden, anvende en perle af glasur på alle fire kanter.

•DIP mejsel i vand, og træk det i den samme vinkel som tube-tip retning glasur til at glatte glasuren. Skrabe nogen overskydende glasur fra ruden med en skraber skraber.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com