Ny septiktank Installation

November 25

Ny septiktank Installation

En septiktank er en fælles armatur for mange landdistrikter hjem. Hvis du finder din septiktank forværres eller du nødt til at sætte i en større tank, skal du muligvis installere en ny septiktank. Dette projekt kræver lidt planlægning, men kan ske uden en masse arbejdskraft eller investere en masse penge. Du skal sørge for den tank, du lægger i stedet for de gamle, man kan passe med de feltlinier, du allerede har for at spare tid og penge. Derudover Sørg for den tank du vælger er op til lokale koder og regler så du kan undgå bøder fra din afdeling inden for offentlige arbejder.

Instruktioner

•Locate den nuværende septiktank. Tanken er normalt en omkring 10 fod fra dit hjem. I sommertiden, kan det normalt findes ved at indkredse det grønneste område af græs. Du vil gerne placere din nye tank så tæt på den gamle ene som muligt for at undgå fastsaettelse af en stor mængde nye felt rør. Hvis du har problemer med at finde tanken, skal du kontakte din lokale offentlige arbejder Institut.

•Anvend en rendegraver eller en anden type af grave maskiner til at udgrave omkring fire fødder af jord ved siden af hvor den nuværende tank er placeret. Holde grave, indtil du har en stor nok til at holde den nye kampvogn område. Toppen af tanken bør sidde ikke mindre end tre fod underground, så holde det i tankerne, som du graver. Grave en grøft til at forbinde den nye kampvogn til den gamle, hvis du ønsker at bruge den samme indløb og outlet forbindelsespunkter. En af skyttegravene bør føre til indsugningssiden af den gamle tank, mens den anden skal føre til afgangssiden hvor linjerne felt vil blive forbundet.

•Level ud i bunden af den nyligt opgravet hul så meget som muligt. Hvis tanken ikke sidde niveau, vand vil ikke flyde korrekt og tanken kan blive tilstoppet med spildevand. Bruge en lille kran eller kæder hooked til en elevator til at sænke tanken på plads. Sørg for at du line indsugnings- og udstødningsporte linjer op med skyttegravene, når du placerer tanken i jorden.

•Tilslut den eksisterende PVC rør, der fører fra huset eller den gamle tank til indløb forbindelsen på den nye kampvogn. Oprette forbindelse til andre PVC-rør til afgangssiden af tanken til den gamle tank eller eksisterende septisk feltlinier. Fylde skyttegrave med et lag af grus og snavs at sikre feltlinier på plads. Hvis dit område kræver en inspektør til at se forbindelser forud for nedgravning af tanken, Sørg for du kontakte din offentlige arbejder Institut for at arrangere en inspektion. Dække tank med snavs, når inspektionen er afsluttet.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke bruger den gamle tank længere, skal du fjerne den fra jorden med kranen. Sørg for det er professionelt rengjort først.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com