Hvordan man overlever en strømafbrydelse for flere dage

November 25

Denne artikel er bedømt moderat udfordrende fordi overleve et strømsvigt er en udfordring i sig selv. Vedligeholde din sunde fornuft, efter flere dage er en anden. Denne artikel vil lære dig enkle trin og tips til at lette ulejligheden.

Instruktioner

Hvordan man overlever en strømafbrydelse For flere dage

•Sørg tilberedt med et stort udbud af batterier og et batteri drevet camping varmelegeme. Tælle dine velsignelser, hvis du har en pejs, træfyrede ovn eller gas logs. Uanset kilde til varme, som du har, skal fælde varme ind i stuen og alle blive der. Hvis strømsvigt i den lumre varme sommer, skal du være forberedt ved at have batteridrevne camping fans.

•Cook alle letfordærvelige fødevarer. I et godt ventileret område, fyre op camping brændeovnen og koge så meget af mad fra fryseren som muligt. Når life giver dig citroner, bør du gøre lemonade! Selv i en strømafbrydelse er der ingen grund til hvorfor du ikke bør foder din familie godt.

•Afspil spil. Så længe der er intet andet at gøre, når der er ingen lys, skal du have spil klar til at spille ved stearinlysets skær. Ikke at have magt kan være skræmmende for små børn, så du skal huske at gøre det sjovt, selv hvis voksne er elendige.

•Prevent spændingsbølge. Så snart strømmen er ud for en stund, Frakobl alle apparater i huset. Når strømmen vender tilbage, kan det forårsage en bølge. Ved at frakoble vil alle dine apparater spare dig for en masse penge i reparationer og udskiftninger.

•Communicate. Hvis du bruger trådløse telefoner i dit hus som eneste telefon kilde, skal du have en ledning telefon til at bruge som en "back-up" telefon. Når strømmen går ud, så gør din trådløs telefon. At have mobiltelefoner er stor, men hvis batteriet er lavt, du ikke har en anden måde at oplade den. Det er afgørende, at du har en pålidelig form for kommunikation i nødstilfælde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com