Hvordan til at identificere Staghorn Sumac frø

November 26

Hvordan til at identificere Staghorn Sumac frø

Staghorn sumac buske og træer vokser især på østkysten af USA, hvor de betragtes i de fleste stater som en invasive arter. Disse hurtigtvoksende etårige planter producerer store mængder af frø, der er distribueret hovedsagelig af fugle. Kun kvindelige staghorn sumac træer producerer frø. Frugten af staghorn sumac er synlige fra sommer i slutningen af efteråret.

Instruktioner

•IDENTIFY anlægget. Kig langs vejsider, hegnet linjer, og i untended felter for korte træer, der vokser i tætte klynger. Træerne har sammensatte blade med flere-tandede, lance-formede foldere knyttet til en central stilk. Bladene er grupperet i toppen af stammen.

•Find mørkerød, opretstående spikes at stige over bladene. De røde knopper er klynger af fuzzy, røde bær. Bærrene har små røde hår, der gør hver frugt udseende fuzzy. Bærrene er drupes, der har en hård centrale frø omgivet af kødfulde frugter.

•Undersøg frø med et forstørrelsesglas glas. Staghorn sumac frø uden deres frø frakker ser meget gerne små lima bønner eller majs kenneler. Hver frø er glat og hård at røre. Frøene er 1/2 til 1 tommer lang, og tan til grøn farve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com