Sådan Care for rød eg gulve

November 26

Rød eg gulve kan tilføje til en værdi af et hjem men kan koste en masse for at installere eller endda refinish dem hvis de beskadiges. Snavs og andet snavs kan ophobes til ridser. Spild kan bidrage til permanent vand pletter. Andre pletter kan bosætte sig i den faktiske træ og kan aldrig blive fjernet. Således, hvorfor ugentlige pleje er afgørende for opretholdelsen af dine gulve. Passende pleje til din rød eg gulve vil holde dem i som ny betingelse med ordentlig rengøring og ved hjælp af de rigtige produkter.

Instruktioner

Instruktioner

•Gather din kost og fejebakke. Begynde fejer udad fra hvor dine rød eg gulve møder vægge. Opmærksomme på hjørner hvor snavs og snavs kan blive fanget. Pick up enhver sten eller andre hårde snavs, der kan ridse dit gulv når du fejer og smide dem i skraldespanden. Feje alle snavs og debris forsigtigt i en bunke. Skubbe din snavs bunke på din fejebakke med din kost. Kassér vragrester i papirkurven.

•Fyld op din spand bliver lunkent vand. Gælde dit gulv renere vand i den andel, der er angivet på etiketten. Dyp din svamp moppe til løsningen og grundigt vride ud overdreven vand. Grundigt mætte rød eg gulve kan skade dem; således, Sørg for at dit mop kun er fugtigt at røre og ikke drypper nogen af de vand-rengøring løsning.

•Begin opsamlingsoverførsel i 5-5-fods-afsnit. MOP i retning af din rød eg gulv korn. Tør efter med en blød gammel håndklæde når du er færdig med en sektion. Fortsætte opsamlingsoverførsel sektioner, indtil dit gulv er rengjort og tørret.

Tips & advarsler

  • Feje mindst en gang om ugen for at forhindre en bygge op af rester, der kan ridse og skader din rød eg gulve.
  • Overveje at købe små smide tæpper til at placere i områder med høj trafik. Lille smide tæpper kan hjælpe med at forhindre klipper og andre skarpe genstande, der er indgivet i dine sko fra grave i dit trægulv.
  • Sikre, at enhver koste du bruger er bløde strittede så at de ikke skader den træ belægning.
  • Rydde op udslip og andre messer, så snart en hændelse sker for at forhindre skader på dit gulv. Visse fødevarer og kemikalier, der findes i produkter kan beskadige rød eg gulve at blive misfarvet eller beskadiget af tillade spild til tørre eller for et bestemt beløb af tid.
  • Vide, hvilken type finish din rød eg gulve har før du bruger nogen form for renere eller gulvvask. Kun bruge særlige rengøringsmidler til din gulvbelægning og afslutte, fordi du kan beskadige dem. Du kontakte den virksomhed, du har købt din rød eg gulve fra, hvis du er usikker på din finish til at forsikre, at du ikke skader dine gulve.
  • Ifølge Danielsfloors.com, skal du aldrig bruge eddike eller enhver anden form for billig rengøring alternativer til kommercielle rengøringsmidler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com