Hvordan du forbereder en Hibiscus plante til vinter

November 27

Hvordan du forbereder en Hibiscus plante til vinter

Medlem af katostfamilien, hibiscus kommer i ca. 200 forskellige sorter. Hibiscus planter falder i to kategorier - hårdføre og tropisk. Det er vigtigt at vide, hvilken type af hibiscus planter du nødt til at give det med passende forberedelserne til vinteren. Tropiske hibiscus planter har blanke, mørkegrønne blade og kræver indendørs overvintring. Hårdføre hibiscus planter har kedelig, hjerte-formede blade, der dør tilbage i efteråret, forbereder dem til deres lange vinter lur udendørs.

Instruktioner

Tropiske Hibiscus

•Klippe back din tropiske hibiscus plante i sent falder. Brug Sakse til at skære den tropiske hibiscus tilbage så meget som 50 procent. Skåret tilbage mindre hvis du har masser af plads indendørs til at rumme størrelsen af anlægget.

•Dig op den tropiske hibiscus før temperaturen falde til under 40 grader F ved omhyggeligt grave omkring rodklumpen med en robust skovl og løfte det op af jorden. Lade rødderne af hibiscus og vedlagte snavs intakt.

•Vælg en container med drænhuller. Beholderen skal være stor nok til at holde rodklump af den tropiske hibiscus, med mindst 2 inches af tom plads hele vejen rundt.

•Fyld container med steril pottemuld og plante den tropiske hibiscus i midten. Klappe jorden ned omkring stammen af den tropiske hibiscus at fjerne luftlommer.

•Kapacitet den tropiske hibiscus generøst efter plantning. Tillad jord tørre før hver vanding derefter. Stående vand vil beskadige rødderne, så kun vandet når jorden føles tør i en dybde på 1 tomme.

•Bevæg den indkapslede hibiscus indendørs til et sted med en konstant temperatur på 55 grader F eller derover. Indstille tropiske hibiscus planter i et område, der modtager lys, indirekte lys. Transplantation af tropiske hibiscus udendørs, efter den sidste forår tø.

Hårdføre Hibiscus

•Spread en endelig anvendelse af gødning til jorden omkring den hårdføre hibiscus senest midsommer. En endelige vækst spurt vil opstå efter at goedningen anvendes. Bagefter, vil vækst begynde at bremse, da de hårdføre hibiscus forbereder sin vinter vækstdvale.

•Tillad de hårdføre hibiscus at dø tilbage i efteråret. Den døende tilbage proces er en vigtig del af plantens livscyklus. Som løv dør tilbage til kronen, den hårdføre hibiscus samler energi fra solen og gemmer det til næste års vækst.

•Klippe stængler af de hårdføre hibiscus ned linjen jord efter det dør tilbage. Brug Sakse til at skære hver af stænglerne. Den hårdføre hibiscus vil producere nye skud næste forår for at erstatte dem, at du skære.

•Spread en 3 - til 4-tommer lag af muld over jorden. Et lag af halm, fyrrenåle, døde blade eller bark chips vil fungere som en isolator og holde rødderne af hårdføre hibiscus varm under den kolde vintervejr.

•Huddle potteplanter hårdføre hibiscus planter op mod en ydervæg af dit hjem efter at skære dem tilbage. Bunke tørrede blade på toppen af potterne danner et tæppe af isolering. Fjern bladene efter forårs tøvejr og flytte gryder tilbage til deres udpegede områder.

Tips & advarsler

  • I stedet for at grave op dine tropiske hibiscus hver vinter, overveje at dyrke dem i Potter året rundt. Flytte en gryde ind og ud er meget mindre stressende på planten end at grave den, pottemuld og i sidste ende transplantere det igen.
  • Hvis du ikke kan levere den tropiske hibiscus med lyse, indirekte lys, angive en grow lys. Sæt gryder på en plante, varme pad, hvis du ikke har adgang til et område, der stadig er over 55 grader F.
  • Vand ikke hårdføre hibiscus, efter vinteren fryse. Barkflis vil bidrage til at fastholde uanset vand samler sig i jorden fra regn og sne. Genoptage vanding efter forår tø.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com