Hvordan at slippe af med en Skunk i din Garage

November 29

Hvordan at slippe af med en Skunk i din Garage

Stinkdyr er natdyr, der forblive skjult i løbet af dagen og komme i verden efter mørkets frembrud. Nogle gange vil de vandre for tæt til menneskelige boliger, især hvis de lugter mad eller har brug for et sted at skjule eller reden. Hvis du finder en i din garage en dag, ikke panik. Der er et par ting du kan gøre for at sikkert fjerne en skunk og sende ham på hans vej.

Instruktioner

•Åbn garageporten lige omkring solnedgang, og drys nogle mel eller kridt på tværs af grænsen. Dette er den tid, en skunk er aktiv. Kontroller regelmæssigt for spændende fodspor i mel eller kridt. Dette angiver, at skunk har forladt garagen. Når han har forladt, lukke alle indgange, han kan have i vægge eller loft, og luk garageporten.

•Åbn garageporten og sted et spor af foder til selskabsdyr eller mad krummer fører uden for. Hvis en skunk hiding, vil maden trække ham. Når han har fulgt sporet og forladt garagen, lukke garageporten og forsegle nogen andre mulige indgange, så han ikke kan vende tilbage.

•Mix en opløsning af otte ounce af almindelige fad vaskemiddel, otte ounce af ricinusolie og en gallon af vand, og spray det omkring det område, hvor skunk er bosat. Denne løsning vil trække skunk frem fra sit skjul. Sørg for garage døren er åben, så han kan forlade sikkert.

•Sæt et par ammoniak gennemblødt klude omkring den indvendige omkreds af garagen. Dette er en lugt, der frastøder stinkdyr, og de vil bevæge sig væk fra lugten ret hurtigt.

Tips & advarsler

  • Holde børn og kæledyr væk fra garagen, når du bruger produkter som ammoniak.
  • Forsøg aldrig at fælde skunk i garagen. En skræmt skunk vil sandsynligvis spray.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com