Brand evakuering oplysninger

November 29

I USA er et gennemsnit af 3,625 mennesker dør i brande om året, er mens 18,765 i gennemsnit såret. At have en brand evakueringsplan for dit hjem eller forretning med regelmæssige brandøvelser kan hjælpe skære ned på antallet af liv tabt ved at sikre alle kender de bedste ruter for flugt og grundlæggende brand overlevelse færdigheder.

Planlægning

Skrive eller udskrive dit brand evakueringsplan. Indeholde oplysninger om hvordan man overlever at komme ud af ilden, hvad de skal gøre når du er klar, og din evakueringsveje. Laver et simpelt kort over din boligs grundplan og Bemærk de tilgængelige evakueringsveje på det. Der bør være en evakuering rute til hver uden for døren. Hvis du bor i en multi-etagers bygning, planlægge en rute ud af de øverste vinduer, også. Købe en roll-up brand stige fra din lokale hjem forbedring center til brug i evakuere fra en anden historie vindue. Installere røgdetektorer og ildslukkere på hver etage af hjem eller kontor bygningen. Kontakt din forsikringsagent, da de kan have yderligere brand forebyggelse og beskyttelse anbefalinger eller uddannelse.

Grundlæggende brand overlevelse færdigheder

Hvis en brand bryder ud, og en nuværende brandslukker, bruge brandslukker til at squelch flammerne mens du evakuere. Hvis en brand bryder ud eller brandalarm eller brandalarm går med ingen nuværende brandslukker, straks forlade området i brand, at lukke døren bag dig. Hvis brandalarm ikke er lyder endnu, engagere det. Evakuere bygningen straks ved hjælp af den korteste og sikreste rute. Hvis du kan se røg, gå en anden vej. Brug trappen, ikke elevatorer, fordi brand kan forårsage elevatorer funktionsfejl, fældefangst beboerne inde.

Føle hver lukket dør med bagsiden af din hånd før du åbner den. Kan ikke åbne en varm eller hot dør, eller hvis du ryger. Gå en anden vej. Hvis døren er cool eller normal temperatur, fortsætte medmindre du observere fare i stien til den næste dør. Lukke hver dør bag dig. Hvis du vil flytte gennem røg, kravle på dine hænder og knæ. Hvis stien til døren er blokeret, skal du bruge et vindue til at flygte.

Hvis du bliver fanget, lukke de døre, der fører til ilden og kram revner omkring døre med klud (dvs. klude, tøj, duge) til at holde ud røg. Vente af den sikreste vindue og signal eller ring for at få hjælp. Ring til 9-1-1 og give din nøjagtige position. Hvis dit tøj eller kroppen antændes, stoppe, Drop og Roll for at slukke ilden.

Evakueringsveje

Sende en kopi af din evakuering rutekort i godt trafikerede områder af dit hjem eller kontor. Holde område af evakueringsveje ryddet og rent, så de er let passable.

Evakuering øvelser

Practice hver metode til at rømme bygningen, herunder slipper ud af et vindue. Sørg for hver et (selv små børn) praksis at komme ud af bygningen ved hjælp af roll op ad stigen, hvis dit hjem er multi storied. Også gennemgå hvordan man bruger en ildslukker med alle.

Efter du har evakueret

Når du er sikkert ud af bygningen, ringe 9-1-1. Fortsæt til din udpeget mødested, dvs postkassen. Vente på en sikker afstand for fire respondenter til at ankomme og dirigere dem til scenen. Hvis du tror, nogen er savnet eller fanget, skal du rapportere det til brandmænd. Følge anvisningerne i de nødsituation personale og ikke re indtaster bygningen indtil brand respondere fortælle dig, det er sikkert at gøre dette.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com