DIY brusebad fælde

November 29

DIY brusebad fælde

Bruser fælder har også navnet P-fælde på grund af formen danner de en gang installeret. Formålet med fælden er at forhindre kloak gas lugte fra stigende op gennem afløbet og ind i hjemmet. De gør også at fjerne genstande, der falder ned i afløbet muligt. Du installerer et brusebad fælde er en opgave de fleste boligejere kan udføre. Når fælden er sikker, skal du knytte det til brusebad drain.

Instruktioner

•Locate afløb rør for bruseren, som er placeret nedenunder i kælder eller krybekælder af hjemmet. Hvis bunden adgang ikke er tilgængelig, er rørene inde i væggen ved siden af bruser armatur og hardware. Så, for at få adgang til væg VVS, gå til rummet på den modsatte side af væggen og skære igennem den omhyggeligt ved hjælp af en gipsvæg.

•Undersøg rør for et håndtag eller en knap, der slukker for vandet flyde. Dreje grebene, indtil de er vinkelret på rørene og drej knapperne mod uret. Hvis du ikke kan finde shut-offs, slukke alt vand til home på hovedventilen af nysgerrige dækslet ud og dreje knappen mod uret.

•Fjern den gamle fælde, hvis det er relevant, ved at skære lige over den øverste kobling ved hjælp af en stempelkompressor så. Skære igennem bunden af den lavere fælde kobling bruger saven til at løsne det helt. Hvis den aktuelle fælde er metal, skal du bruge en metal kniven.

•Aftør udsat bruser afløb og væg rør med en klud til at fjerne snavs fra overfladen.

•Åbn en flaske af PVC cement og anvende en 1/4-inch lag omkring hele uden for begge ender af bruseren P-fælden ved hjælp af applikatoren fastgjort til låget.

•Hold bruser P-fælden i sted mod affald røret med den buede del vender nedad. Afgøre, om en lige strækning af røret er forpligtet til at udvide det til brusebad drain. Hvis ja, skære en del af PVC-rør til samme længde ved hjælp af en nedstryger. Anvend PVC cement til yderkanten af rørender og skubbe det i brusebad drain. Hold røret på plads i 30 sekunder.

•Skub ene ende af fælde på brusebad drain pipe og anden enden på væggen affald røret. Hold rørene sammen i 30 sekunder, indtil PVC cement obligationer dem på plads.

•Ansigt tilbage til brusebad området og anvende en til to dråber af håndsæbe til ydre af en gummipakning kompression. Skub pakningen ind i afløbet, så det sidder omkring PVC afløbsrør. Placer si oven på rør og indsæt de medfølgende skruer med en skruetrækker.

•Drej vandstrømmen igen ved at åbne afspærringsventiler.

Tips & advarsler

  • Hvis de gamle rør er metal, gælde rør dope og streng omkring den gevind del af en mandlig PVC adapter. Skru den ind i røret og spænd den med en skruenøgle. Installere en kvindelige PVC adapter på brusebad drain pipe del og derefter installere PVC fælden i mellem to.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com