Blomster af sydvest-ørkenen

May 19

Blomster af sydvest-ørkenen

I den amerikanske Southwest (som omfatter New Mexico, Utah, Colorado, Arizona og dele af Californien og Texas), den varme tørre landskab er blødgjort af de mange typer af blomster særegne for levested. Disse blomster blomstre i lyse farver og forskellige former.

Orange/gul farve

California poppy har små, læderagtige blade og orange blomster. Fishhook tønde kaktus er cylindrisk med gule frugt og rødlig pigge. Kan prale med en gul center, sort mund daisy har hvide blomster og vokser på en lav, busket plante.

Rød/Pink farve

En mounding busk, efterår salvie har normalt rød eller pink blomster og tiltrækker kolibrier og sommerfugle. Scarlett hedge brændenælde tiltrækker dem, og bierne så godt. Sin dybe røde blomster kontrast med sine mørke grønne løv. Penstemon bærer lyse pink trompet formede blomster på høje pigge, og også er uimodståelig for ovennævnte vingede væsner.

Blå/lilla farve

Ballon blomst er en anden bumblebee og hummingbird favorit; de elsker de lille blå-rosa blomster. Desert larkspur klokkeformede blomster cover stilke der kan blive op til 24 inches høj. De små blomster af ørkenens sand verbena vokser i tætte klumper på stilke, som spor i sandet for op til 3 fødder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com