Vokse zoner for knap Mums

November 29

Vokse zoner for knap Mums

Knappen mums er små stauder, der ligner de større "spænde" krysantemum, som de har flere stramt grupperet blomster arrangeret i en sfærisk formation til at oprette en bold-lignende blossom. Disse planter anses hårdføre for mange udendørs klimaer, så gartnere på tværs af USA kan nyde disse farverige blomster. Mens knappen mums kan dyrkes i de fleste USDA hårdførhed zoner, tage din områdets unikke egenskaber, såsom årlige nedbør, højde og jord betingelser, når du vælger blomster.

Zoner 1-3

Gartnere bor i USDA vinter hårdførhed zoner 1-3 vil have til at vokse deres knap mums i et drivhus eller indendørs krukker, som de ikke er hårdføre nok til over vinteren i disse klimaer. Selvom det kan virke som en givet for blomst elskere i Alaska, gartnere i de nordligste områder af Maine, Minnesota, Montana, North Dakota og Wisconsin bliver nødt til at hæve deres krysantemum indendørs.

Zoner 4-6

USDA zoner 4 til 6 stadig jævnligt oplever vintre med sub nul temperaturer, men gartnere, som tage forholdsregler for at beskytte deres knap mums i koldt vejr kan være i stand til at nyde deres blomster år efter år. University of Minnesota udvidelse bemærker, at Betty Lou Maxi-mor og Inca sorter af knappen mums viser en særlig modstand til kølige temperaturer. En 4 - til 6-tommer lag af muld vil hjælpe knappen mums overleve vintre i zoner 4 til 6.

Zoner 7 til 9

Gartnere i USDA zoner 7 til 9 jævnligt oplever vintre med nedenfor-frysning temperaturer, men mange knappen mums er hårdføre nok til at overleve disse kolde perioder med lidt hjælp. De områder, der er inkluderet i disse zoner span til næsten alle hjørner af USA, fra det nordvestlige Oregon på tværs af hovedparten af Texas til Massachusetts kystlinje, og variationer i disse forskellige klimaer skal tages i betragtning af gartnere, der håber at hæve krysantemum.

Zoner 10 & 11

USDA zoner 10 og 11 tilbud gartnere milde opleve vintre, sjældent frost, giver en fremragende miljø for at hæve knap mums og andre krysantemum. De mest sydlige områder af de Forenede Stater og områder på Stillehavets kyst skal have lidt problemer med at hjælpe deres blomster over vinter år efter år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com