Catalpa Tree sygdomme

November 30

Catalpa Tree sygdomme

Catalpa tree har mange navne, herunder catawba, cigar træ og shawneerne træ træ. Denne hårdføre, opretstående træ producerer en uregelmæssigt formet krone af rige grønne blade og blomstrer med creme-farvede, klokkeformede blomster i foråret. Selv tolerante over for de fleste jord og miljømæssige forhold, er catalpa tree modtagelige for flere sygdomme.

Verticillium visnesyge

Catalpa tree er en af de næsten 300 træarter, der er modtagelige for verticillium visnesyge. Denne jord-bårne sygdomme, inficerer catalpa gennem sit rodsystem, forårsager en progressiv nedbrydning af træets vaskulære system. Når den catalpa karsystemet forringes, bliver systemet afskåret fra pass næringsstoffer og vand i hele træet. Visnesyge, hænge, tidlig bladtab og blys er blot nogle af de symptomer, catalpa erfaringer fra en verticillium wilt infektion. Verticillium visnesyge er en dødelig sygdom til catalpa, og de inficerede træ bør fjernes og destrueres.

Meldug

Meldug er en fælles løv sygdom, der er relativt uskadelige for catalpa. Sporer af denne svampesygdom bosætte sig på tværs af overflader af bladene, skabe belægninger af hvide meldug. Meldug belægninger skjule de lille svampe pletter, der begynder at opstå på og henfald løv. Tidlig bladtab kan forekomme i svære tilfælde men kan forebygges ved beskæring væk de inficerede områder. Kemiske behandlinger er effektive i at kontrollere meldug, men kemikalierne kan også skade løv.

Leaf Spot

Tan og brune pletter, der vises på den catalpa blade efter en lang periode med køligt og vådt vejr er normalt tegn på en leaf spot infektion. De smitsomme pletter mørkere med alderen, som de forårsager bladene at visne og forfald. Svær leaf spot infektioner forårsage den catalpa blade til at falde for tidligt. I de fleste tilfælde er leaf spot en forholdsvis mild sygdom for catalpa. Dog vil alvorlige og gentagne leaf spot infektioner, der er ledsaget med tunge bladtab stunt catalpa's vigor. Kemiske kontrol er ofte ineffektive på catalpa, og kemikalierne, der kan være skadelige.

Overvejelser

Den modne catalpa kan nå højder op til 70 fødder med en bredde op til 40 fod. Den massive størrelse og uregelmæssigt formet crown tjener ofte som en beskæring udfordring for sine pårørende. For at mindske risikoen for sygdom, beskære de lavereliggende grene for at forhindre dem i at røre jorden. Holde jorden rundt catalpa gratis bladtab og debris. Overrisle catalpa regelmæssigt under de tørre, varme måneder for at sikre sin kraftige vækst. Undgå kemiske behandlinger, når det er muligt, at undgå at skade træets møre blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com