Frugttræer, der trives i Alabama

December 1

Alabama er en god tilstand for at dyrke frugttræer, fordi dens varme, fugtige somre og korte, milde vintre. Disse ønskeligt betingelser er perfekt til en lang række forskellige frugttræer. Den nordlige tilstandsområde ser undertiden koldere temperaturer, så træet frugtproducenterne i regionen skal dække eller wrap træerne om vinteren.

Fersken

Ferskner er populære frugttræer til Alabama, fordi mere end tre dusin trives i staten, herunder majestic, røde globe, sentinel og redhaven. Nogle fersken sorter virker bedre end andre til syltetøj, bevare, frysning eller bagning, så plantning flere sorter er en god idé. Afhængigt af sorten er ferskner klar til høst når som helst mellem maj og September. Lad dem modner på træet.

Apple

Snesevis af forskellige typer af æbletræer trives i Alabama. Nogle sorter omfatter rød lækker, Fuji, galla og gyldne lækre. De fleste sorter begynder at producere deres frugter i enten sensommeren eller begyndelsen falder. Æbler er perfekt til at gøre tærter, konserves, æble smør og andre fødevarer anvendelser.

Japanske blommer

Hvis du beslutter at plante en japansk blomme træ i Alabama, du har brug for to træer. Det er fordi de har brug for et andet træ til cross-bestøve så de kan producere frugt. De forskellige sorter af japanske blommetræer producere søde frugter, der er klar til at blive høstet i sensommeren eller tidlige efterår. Japansk blommetræer kun vare mellem 4 og 10 år på grund af sygdom.

Persimmon

Kaki frugttræer producerer små, orange-farvede frugter. Frugterne har en syrlig smag og er populære i Alabama af mellemmåltider. Disse træer vokse op til 25 fod høje og er perfekt til Alabamas klima, fordi fugten i luften giver frugter til at modnes godt.

Muscadine

Muscadine træer producerer lange, tykke vinstokke som frugterne er produceret. De er dyrket i Alabama, men også vokser vildt i skoven. Muscadines er gerne meget store, tykhudede druer. Afhængigt af sorten, kan muscadines være sødt og tærte. De er almindeligvis spises rå, men også bruges til at lave syltetøj, gelé og selv vin.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com