Hjemmelavet svamp & skimmel renere

December 1

Svamp og skimmelsvamp kan findes vokser næsten overalt og eventuelle betingelser, herunder i dit hjem. Visse forme, som sort mug kan være farlige for dit helbred, så det er vigtigt, at du tager skridt til at forhindre vækst af skimmel og svamp omkring dit hjem og fjerne enhver der allerede vokser. Du kan købe færdige løsninger på din lokale hjem og haven butik, men du kan også lave din egen løsning i hjemmet, som kan spare dig penge.

Hjemmelavet svamp og skimmel renere

Den enkleste måde at fjerne skimmelsvamp i huset er med med en grundlæggende løsning af blegemiddel og vand. De fleste mennesker har allerede blegemiddel i deres hjem til vasketøj, men det gør en stærk skimmel og svamp remover så godt. Kombinere en kop blegemiddel med én gallon af vand og bruge det ud af en spand eller spray flaske. Blegemiddel virker bedst i køkkener, badeværelser eller andre områder med ikke-porøse overflader som fliser. Det er ikke sikkert for træ eller andre porøse stoffer.

Hvis du har hydrogenperoxid i din første-nødhjælpskasse i hjemmet, kan du også bruge det til at fjerne mug og svamp fra flise og injektionsmørtel i køkkener og badeværelser. Kombinere én del brintoverilte med to dele vand i en sprayflaske. Spray blev ramt af skimmelsvamp og lad opløsningen sidde til en time før skylning.

Ammoniak virker også til at fjerne svamp og mug. Bland en kop ammoniak med en gallon af vand. Gælder for løsning til en mug koloni og lad det sidde. Løsningen vil dræbe skimmel koloni og derefter kan du bare skylle det væk.

For mere sarte, porøse overflader som træ gulve, kan du bruge citronsaft eller eddike ufortyndet. Bruge det som en spot behandling for at ødelægge områder af mug. Hvis du ønsker at rengøre større områder, fortyndet citronsaft eller eddike med to dele vand og anvende det med en klud eller moppe.

At forhindre vækst af skimmel og svamp i dit hjem

Når du har renset alle de berørte områder, er der et par ting du kan gøre for at forhindre fremtidige angreb. Skimmel og svamp trives i varme, fugtige forhold, så det vigtigste du kan gøre er at holde din home cool og tør og lavere fugtighed inde i dit hus. Sørg for at der er ordentlig ventilation, især på steder som køkkener og badeværelser, der har tendens til at få våde eller dampende. Du kan forhindre sporer fra vokser ved at installere elektrostatiske filtre i din aircondition-enheder, og du kan også genfremstille dit rum ved hjælp af en maling, der har en skimmel hæmmer. Holde huset rent og vakuum tæpper og tæppe regelmæssigt for at forhindre Mugsporer fra vokser. Ren køkkener og badeværelser med skimmel drab løsninger på en regelmæssig basis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com