Hvordan man kan skære porcelæn væg flise, der allerede er installeret

December 1

Hvordan man kan skære porcelæn væg flise, der allerede er installeret

Porcelæn væg flise bruges i mange badeværelser og køkkener, fordi det ikke kun giver en nem at rengøre overfladen, men tilføjer til rummets indretning. Der kan være forskellige grunde hvorfor du skal skære porcelæn væg flise, når det er installeret. De mest almindelige er at installere Badeværelse Kampprogram, såsom grab barer og håndklæde stativer. Du kan skære installeret porcelæn væg flise med de rette værktøjer og de rigtige skridt.

Instruktioner

• Kontroller den placering, hvor du er gennemskæring flere gange. Hvis du skære fliser i den forkerte placering, skal det repareres senere.

•Mark området du nødt til at skære med en fedt blyant og en lineal. Dette vil give dig en guide line til at skære.

•Fyld en spray flaske med vand og tåge det område, hvor du vil være at skære. Vandet vil hjælpe mindske støv og holde flisen fra skår og opsplitning.

•Installer en porcelæn skære lidt på en roterende slibe værktøj. Hold værktøjet, så lidt er i en 90-graders vinkel til den flise, du er gennemskæring. Start værktøjet og sænk den forsigtigt på den linje, du har tegnet. Foretage en første cut rundt om hele området og derefter gøre en anden pass til at skære helt igennem flisen. Sprøjte ned område med vand hvis det tørrer.

•Scrape off nogen stak stykker af porcelæn med bladet på et fladt hoved skruetrækker. Brug den roterende værktøj til at udjævne kanter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com