Vil en svamp tilstoppe et Toilet?

May 21

Vil en svamp tilstoppe et Toilet?

Ved design, en svamp absorberer vand og udvider. Medmindre en svamp er så lille, at det er i stand til nemt glide gennem afløbet, indgiver det inden for rør, hvis skyllet ned et toilet. Som et resultat, toilettet enten skyller trægt med mindre strøm, eller træsko og eventuelt overløb.

Hvad sker der, sandsynligvis

De fleste toilet trapways er mellem 1 1/2 og 2 1/2 inches i diameter. Trapway er den buede pathway, der fungerer som rute for affald og vand til at forlade toilettet. Hvis svampen er en rengøring svamp, som er normalt bredere og længere end 2 inches, er svampen tilbøjelige til at blive indgivet inden for trapway. Dette tilstoppe forhindrer andre materialer såsom affald og vand fra frit rødmen ud af toilettet.

Hvad du skal gøre første

Efter en svamp er skyllet ned et toilet, ikke skylle toilettet igen. Dette er ofte en naturlig reaktion at se hvis svampen skyller ned i afløbet. Dette kun rejser den skål vandstanden og muligvis forårsager skålen til overløb. I stedet slå vandforsyning på toilettet ved vride afspærrings-ventilen placeret bag toilettet helt til højre.

Hvad de skal prøve næste

Hvis svampen ikke har rejst for langt ned toilet afløb, er en springet undertiden effektivt. Stemplerne er designet til at skabe en suge kraft, der virker på lavvandede træsko. Hvis svampen er indgivet i trapway, brug et skab snegl, også kaldet en slange, for at trække det ud igen. Det er sommetider nødvendigt at fjerne toilettet fra flangen og adgang til toilet trapway fra bunden af toilettet. Fjerne svamp med en behandskede hånd eller skab snegl fra nedenunder på toilettet. Sørg for at fjerne alt vand fra toilet tank og skål først og installere en ny voks ring, før du placerer toilet tilbage på flange.

Forebyggelse

Altid smide en svamp væk i skraldespanden i stedet for at skylle det ned i toilettet. Uden for at være forsigtig, når rengøring på toilettet med en svamp, er den bedste fremgangsmåde altid at holde toilet sæde låg når toilettet ikke bliver brugt. Det anbefales også, når små børn i hjemmet til at forhindre dem i at slippe fremmedlegemer ind på toilettet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com