Rose pleje i Florida

December 2

Roser vokser året rundt i centralt og sydlige del af Florida og ni måneder i north Florida. Vælg sorter, der vokser godt i tilstanden solskin som Knockouts, Fortuniana og Dr. Huey. Pasning af roser i Florida starter med at sikre roserne er plantet i en ændret område på grund af de sandede jorder. Regelmæssig vedligeholdelse og reparation sikrer levetiden af Florida roser.

Hvor at anlæg

Vælg en placering i dit hjem landskab, der modtager seks timer i fuld sol om dagen med veldrænet jord. Foretage en jord test for at kontrollere, at jordbundens pH mellem 5,5 til 6,5, ifølge University of Florida forlængelse. Opnå en jord test fra dit lokale universitet eller county udvidelse kontor. Henviser til resultaterne af testen, hvilke ændringsforslag til brug, såsom kalk eller svovl, at hæve eller sænke jord pH samt hvor meget at bruge.

Plante roser

Ændre området plantning med en 4-tommer lag af organisk materiale blandes i jorden i en dybde på 12 inches at løse eventuelle problemer med dræning og fastholde fugt i den sandede jord i Florida. Grave et hul til dobbelt størrelse af klump. Løsn rødderne og Anbring rosenhæk i hul i samme dybde i objektbeholderen børnehave. Sprede rødder i hullet og opfyldning jorden omkring rødderne. Vand det dybt.

Vanding

Vand nyplantede roses ofte 1-2 inches om ugen i otte uger til at etablere rodsystemet. Vand etableret rosenbuske 1 tomme om ugen, især under de varme Florida somre og under tørke. Undgå sprøjt vand på bladene eller stilke ved at placere vandslange i bunden af hver rosenhæk og vanding direkte i jorden. Vanding roser om morgenen forhindrer sorte pletter eller sygdom. Sprede en 3-tommer lag af organisk materiale, såsom træflis eller fyrretræ halm, rundt i bunden af rosenhæk begyndt et par inches ud fra stammen. Barkflis bevarer fugt og forhindrer ukrudt i at vokse.

Befrugte

Befrugte roser i nord og Central Florida en gang om måneden fra februar til November, som anbefalet af University of Florida forlængelse. I det sydlige Florida, befrugte roser året rundt. Brug steg fødevarer, der indeholder mikronæringsstoffer og kontrolleret frigivelse kvælstof. Scatter 1 kop på jorden pr. rosenhæk rundt i hele området begyndt et par inches væk fra de vigtigste stilk. Vand planten dybt. Florida gartner hjemmeside antyder befrugtende nyplantede rosenbuske efter nye vækst er opstået.

Beskæring og Deadheading

Beskære døde eller beskadigede blade som nødvendigt under når som helst på året. En større beskæring i februar eller marts er nødvendige for roser vokser i Central- og nordlige Florida. Beskære roses i South Florida i December. Fjerne sidegrene, forkorte Stokke til halvdelen af deres størrelse og fjerne eventuelle døde, skadede eller syge kviste og Stokke. Beskæring forbedrer luftcirkulationen. Deadhead roser efter behov fremmer nye vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com