Hvordan man skriver en Condo nyhedsbrev

December 2

Hvordan man skriver en Condo nyhedsbrev

Hvis du er ansvarlig for at skrive din ejerlejlighed Fællesskabet månedlige nyhedsbrev, så du ved, hvad en udfordring, det kan være at oprette, kopiere redigere og organisere en lille smule af oplysninger. Du behøver ikke at være en naturlig eller endda en stor forfatter til at producere en underholdende, oplysende nyhedsbrev. Stole på stemmer og evner af dine naboer. Det er præcis, hvad professionelle aviser og magasiner gør. Og følge et par enkle trin for at tage besværet ud af at skrive nyhedsbrev hver måned.

Instruktioner

•Husk dit publikum. Nyhedsbreve får ofte en spærreild af nye emner, notater, meddelelser og reklamer. Men ikke alle oplysningerne gælder for beboerne i dit community, og det kan ikke være omkostningseffektivt at producere en 12-siders nyhedsbrev. New Brunswick Climate Change tilbyder disse spørgsmål for at hjælpe dig med at skelne hvad forbliver og hvad går: "Hvad vil du nyde læsning? Hvorfor? Læserne ønsker at lære noget nyt, der er vigtige og relevante for dem. Er artiklen tilbyder noget nyt for læsere som information, tips, rådgivning, ressourcer eller fordele? Give læserne grunde til at læse, og de vil."

•Spørg for hjælp. Du kan ikke gøre alt på egen hånd. Du kan være en stor forfatter og du kan ikke. Det betyder ikke noget. Spørge andre community-medlemmer – navnlig dem, som du ved er fremragende forfattere--at skrive dele af nyhedsbrevet for dig. For eksempel, kan du spørge en eller to community-medlemmer til at skrive en månedlig kolonne på havearbejde eller kriminalitet. Den sidstnævnte virker særligt godt, hvis du har en condo bestyrelsesmedlem, der handler som en sikkerhed kontakt med politiet afdeling. Et nyhedsbrev bliver mere overskueligt, når du skriver kollektivt i stedet for individuelt.

•Skriv et Uddybende artikel pr. emne og fyld resten af rummet med freelance kolonner, Fællesskabet meddelelser og billeder. Et hovedtræk artikel vil fange opmærksomheden af condo medlemmer og vil hjælpe dem indgå i Fællesskabet, især hvis det vigtigste træk er om Fællesskabet medlem. Du vil skabe en følelse af enhed og forhåbentlig få folk til at læse nyhedsbrevet.

•Brug statistik og fakta i kasser. Hvis du forsøger at udfylde blanktegn, overveje at gøre en liste over interessante statistikker om Fællesskabet. Kriminalitet statistik fungerer godt i dette rum, og du kan få dem fra din lokale politi precinct. Statistikker om Fællesskabet fungerer godt her også. For eksempel, antallet af hunde, katte eller børn i Fællesskabet. Eller du kan indsætte en afstemning for at få mere interaktion med community-medlemmer. Stille et spørgsmål om måneden som: "Hvad er en forbedring du gerne vil se i Fællesskabets?" Tilbyde flere valg svar plus en fill-in plads til en ekstra idé.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com